reklama
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Mój też 3 dpt. Masz 3 czy 5cio dniowy zarodek ? Trzymam kciuki !@sandra777.12 trzymam kciuki za bete do nieba!
U mnie dopiero 3 dpt. Jajko zniose do tej 8 doby.
Marzycielka7
Fanka BB :)
Czy możecie mi pomoc zinterpretować badania krzywej glukozowo-insulinowej???
Insulinowa prawidłowa
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki oby była pozytywna !Dojechałam na betę teraz najdłuższe czekanie
bazylia128
A musiałaś mieć na to badanie skierowanie? I gdzie robiłaś jeśli pamiętasz.Skierowanie lekarz dał, ale płaciłam, bo to nie był endokrynolog czy diabetolog. Robiłam w Invicta. Raz robiłam bez skierowania na swoją odpowiedzialność, bo laboratorium nie miało pewności jaki mam cukier na czczo. Przecież można sobie tą wypitą glukozą zrobić szkodę przy ewentualnej cukrzycy. Ważne, żeby w jednym badaniu zrobić obie krzywe, aby lekarz jakieś wnioski mógł wyciągnąć.
na to badanie nie musisz miec skierowania. Zrobisz je praktycznie w kazdym labolatorium. Zostajesz tam przez dwie godziny i anie mają na Ciebie oko czy coś złego sie z toba nie dzieje. Jest to koszt okolo 120 zł jesli dobrze pamietam. Krzywą cukrowa zrobisz nawet w osrodku zdrowia. Tylko wtedy musisz poczekac na wyniki kilka dni.
bazylia128
Dzieki za odpowiedz. Troche mnie uspokoilas. Juz tak mam ze zamartwiam sie na zapas, zeby jak najwiecej przewidziec. Ja niestety mam bole i to nawet w nocy. Poprzednim razem przy biochemii tez tak mialam ale przy becie 14Kochana, proszę, nie martw się na zapas. Ja wierzę, ze bedzie dobrze.
Przy ciazy pozamacicznej, tydzien po pozytywnej becie zaczely sie plamienia, ciemno brazowe i bardzo rzadkie. Plus brązowe skrzepy. Pobolewal mnie brzuch. Ale ja zrobilam jedna bete, potem po 48h druga i koniec. Dalej tego nie kontrolowalam. Po 2 tyg od tej pierwszej bety, jak trafilam na oddzial to beta miala ponad 3 tyś.
Forget-me-not...
Mocne kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]Dojechałam na betę teraz najdłuższe czekanie
Ja 5cio dniowy czuje sie inaczej niz przy poprzednich dwoch nieudanych transferach, ale to przeciez nic nie znaczy... A Ty z tego co pamiętam 3 dniowy? Jak sie czujesz?Mój też 3 dpt. Masz 3 czy 5cio dniowy zarodek ? Trzymam kciuki !
Tak może ci nie powiedzieli A zrobili albo nie jest to wymagane. Nie mam pojęciaMoże jest to zawarte w badaniu? Kurde Ci lekarze to nic nie mówią. A miałaś z tego samego dnia co subpopulacje? Robiłam w poniedziałek już mam wyniki i wszystko mam w normie ale nie wiem jak lekarze to interpretują.
reklama
Ruda08
Mam 6 dniową blastkę 4BA, mam nadzieję, że waleczną )Mój też 3 dpt. Masz 3 czy 5cio dniowy zarodek ? Trzymam kciuki !
Podziel się: