reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A szczepienia na zlecenie docenta P.?
A w jakim przypadku docent zleca szczepienia? Drogie to?
Tak, mam zalecenie od doc P. Mam skopane cytokiny i stad takie zalecenie. Jedno szczepienie jedyne 820zl, a potrzebne sa 3, po transferze w przypadku powodzenia jeszcze jedno. Oj powoli przydałoby się w jakiegoś totka wygrać.

U mnie znów lipa dziewczyny...
7dpt beta poniżej 2.3[emoji22]
Kochana bardzo mi przykro. Tule mocno i trzymaj się jakos❤️❤️

Dziewczyny. Mam wyniki bety: 86.89! Nie wiem co teraz. Moj lekarz jest na urlopie. Biore wszystkie leki bez zmian. Czy to nie za niski wynik na 10 dpt blastocysty ? Cały czas mam takie dziwne bole jak na okres ktore ciagna az do nogi. Wiem ze teraz musze bete powtorzyc za dwa dni. Nigdy nie mialam takiego wyniku. Czy przy takim wyniku moze to byc ciaza biochemiczna? Przepraszam za tyle pytan :)

Tak, mam zalecenie od doc P. Mam skopane cytokiny i stad takie zalecenie. Jedno szczepienie jedyne 820zl, a potrzebne sa 3, po transferze w przypadku powodzenia jeszcze jedno. Oj powoli przydałoby się w jakiegoś totka wygrać.

Kochana bardzo mi przykro. Tule mocno i trzymaj się jakos❤❤
Aaa ja akurat cytokiny miałam ok ale za to kiry nie do końca i mam accofil. Też miałaś? Jak my byliśmy na wizycie to też akurat był poniedziałek i też było dużo osób na szczepienia. Oby pomogło. W jakim odstępie czasu się przyjmuje te szczepienia?

reklama
Dziewczyny. Mam wyniki bety: 86.89! Nie wiem co teraz. Moj lekarz jest na urlopie. Biore wszystkie leki bez zmian. Czy to nie za niski wynik na 10 dpt blastocysty ? Cały czas mam takie dziwne bole jak na okres ktore ciagna az do nogi. Wiem ze teraz musze bete powtorzyc za dwa dni. Nigdy nie mialam takiego wyniku. Czy przy takim wyniku moze to byc ciaza biochemiczna? Przepraszam za tyle pytan :)
@bazylia128 super wynik. ;) sprawdź przyrost za dwa dni :)
Nie udało się [emoji25] beta <0.1...
@Liliana87 który to dpt?

Do góry