reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Widziałam się juz z lekarzem pokazałam mu progresteron z soboty transferu nie będzie to juz wiem [emoji26]
Teraz tylko żeby coś było do zamrożenia [emoji23] zaraz pójdę boje sie co usłyszę po
Kochana to ze transfer odroczony to nie tragedia, czasem to nawet na lepiej wychodzi jak sie odczeka...
Ale trzymamy ogromne kciuki za piękne komóreczki a później zarodki...

reklama
Za wszystkie mocne kciukaski[emoji110] [emoji110] [emoji110] Kochane pięknych wieści i widoków...
Ja też przy okazji morfologii zrobilam bete i jak do tej pory byłam spokojna tak teraz sram po gaciach ze strachu...
Trzymajcie proszę i za mnie kciuki, oby to był dla wszystkich szczęśliwy dzień...
Ja dzisiaj zrobiłam tylko progesteron i estradiol ;)
Trzymam kciuki !!

Dziekuje Wam kochane za kciuki, blagam nie puszczajcie ich dzisiaj! Krew oddana, do 16 chyba umrę..zero objawów, procz bolacych jak na @ plecow, glupie sny, nawet maz zdenerwowany. Tak bardzo sie boje... trzymam kciuki za nas wszystkie, oby to byl szczesliwy (wreszcie) dzien. [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mi się dzisiaj śniło, że zrobiłam betę (nawet 2 razy w ciągu dnia) i była pozytywna i nie mogłam w to uwierzyć ;)
Tobie życzę bety do nieba ! ;)

Za wszystkie mocne kciukaski[emoji110] [emoji110] [emoji110] Kochane pięknych wieści i widoków...
Ja też przy okazji morfologii zrobilam bete i jak do tej pory byłam spokojna tak teraz sram po gaciach ze strachu...
Trzymajcie proszę i za mnie kciuki, oby to był dla wszystkich szczęśliwy dzień...
Mega mocne ✊✊✊ żeby beta była do nieba:)

Za wszystkie pozostałe dziewczyny rowniez ✊✊✊

Ja bujam się po Łodzi. M oddał krew i czekam do 14.30 na szczepienie. Mam nadzieje, ze jakoś to zniosę i nie ucieknę stamtąd8-)

reklama
Dziewczyny czy któraś stosowała oeparol ??? Ja pierwszy cykl i zalewa mnie śluz ... a wg testów owulacyjnych nie na owulacji ( słabiutka druga kreska) .. czy śluz występować może bez wystąpienia później owulacji ??? Dodam
Ze jestem w 19 dc i dalej jest go sporo ... mam 27dc ..

Do góry