reklama
Linaaa
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę, tyle dobrych wieści, oby się ta aura utrzymała do września jak będę transferowaćJuż po wizycie, wszystko jest dobrze, mamy pęcherzyk i prawie 6 tc teraz czekam na wizytę w klinice za 2 tyg dziękuję dziewczyny za kciuki :*
Nataliaa93
Dziękuję kochana, ja dalej nie wierzę@Nataliaa93 Super wieści!! ❤❤
Nataliaa93
Dziękuję trzymam kciuki z moim kropeczkiemBardzo się cieszę, tyle dobrych wieści, oby się ta aura utrzymała do września jak będę transferować
Śliwka12345
A który miałaś dpt?Dziękuję dziewczynki! pozatym przy crio implantacja i produkcja bety jest troszeczke opóźniona w stosunku do świeżego ET więc jest to jakieś pocieszenie... Przede mną dluuuuga droga jeszcze ale tak jak piszecie trzeba być dobrej myśli.. betę powtórze w środę żeby zobaczyć czy rosnie a 3cia węrka w 10dpt w piątek..
Aduś16
Dziś 6dpt blastki 3BAA który miałaś dpt?
Śliwka12345
To ładnieDziś 6dpt blastki 3BA
Ruda08
Niech trwa jak najdłużej !!Bardzo się cieszę, tyle dobrych wieści, oby się ta aura utrzymała do września jak będę transferować
Aduś16
Haha no raczej w dolnej granicy W sumie lekarz mówił że przy crio taka beta jest często w 6dpt więc tego się trzymam.. Lekarz pozytywnie podszedł do wyników Progesteron ponad 33 więc choć to oK!To ładnie
reklama
Elessi
To nie jest jeszcze powiedziane ze bedziesz miała hiperke, jesli sie dobrze czujesz to wszystko ok. Transfer odwołują powyżej 6tys wiec jesli chcesz miec transfer świeżego zarodka i dr nie widzi problemu to mysle ze nie powinno sie nic wydarzyć. Pij duzo wody i jedz nabiał tak jak doradziła ci dr i wszystko powinno byc ok.Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa ale mam pytanie, które mnie nurtuje od paru godzin, a niestety nie otrzymałam chyba całej odpowiedzi od mojej Pani dr
Mianowicie po długim protokole miałam dziś punkcje. Ostatnie usg przed punkcja w sobotę przed usg badanie estradiolu wyniki otrzymałam dziś. Pani dr po usg naliczyla 19 pęcherzyków po punkcji pobranych 12 komórek. Estradiol z soboty przed ovitrelle 4700...czyli początek hiperstymulacji. Za 3 dni mam mieć transfer i tutaj Pani dr powiedziala że ona nie widziała w obrazie usg płynu i nic wg niej nie wskazywało na taki wynik estradiolu. Dostałam estrofem, lutinus i heparyna podskorniw mam pić dużo płynów i włączyć dietę wysokobialkowa. Odczytałam z rozmowy z nią że to nic takiego, nie miałam pojęcia że
Podziel się: