reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak blastka. Wszystko zakończyło się ok. Córeczka jest już na świecie. Plamienie u mnie pojawiło się w okolicach 5 tc i trwało jakieś 4 tygodnie ale to był raczej różowy śluz.
Nie masz wyjścia musisz czekać. Będzie co ma być:) Póki co jest wszystko jest ok. teraz ważne są prawidłowe przyrosty:)
A co lekarz mówił o tym plamieniu?

reklama
Jest beta! 10.1 więc ledwo dwucyfrowa czyli ciąża jest ale nie wiadomo jak to się dalej potoczy.... przy synku w tym samym dniu miałam 9 a się udało choć przyrosty były na początku słabe..
Jejjjj, Aduś skąd to ciągłe czarnowidztwo? Jest dobrze jak na ten dzień! Nawet bardzo:) teraz mooocne ✊✊✊✊Za przyrosty ✊✊✊✊I za odrobinę optymizmu:)

Już po wizycie, wszystko jest dobrze, mamy pęcherzyk i prawie 6 tc :) teraz czekam na wizytę w klinice za 2 tyg :) dziękuję dziewczyny za kciuki :*

Załączniki

• 20190819_163755.jpg
    20190819_163755.jpg
    636,6 KB · Wyświetleń: 73
Super! 50zł! Śmieję się, że znalazłam dwa grosiki a miałam transfer jednej Blastki. Może się podzieli i będą bliźniaki jednojajowe ;) Wiem, że to się rzadko zdarza. Ma razie się muszę uspokoić i czekać na piątek, co pokaże beta.
W Invicta w pakietach są te trzy bety opłacone w konkretnych dniach, trzeba je zrobić i skonsultować z lekarzem.
Ja też jestem w Invicta i nie wykupowalam tego pakietu z weryfikacjami, zrobiłam pierwszą betę 7 dpt.

Cześć dziewczyny,

Jestem tu nowa ale mam pytanie, które mnie nurtuje od paru godzin, a niestety nie otrzymałam chyba całej odpowiedzi od mojej Pani dr
Mianowicie po długim protokole miałam dziś punkcje. Ostatnie usg przed punkcja w sobotę przed usg badanie estradiolu wyniki otrzymałam dziś. Pani dr po usg naliczyla 19 pęcherzyków po punkcji pobranych 12 komórek. Estradiol z soboty przed ovitrelle 4700...czyli początek hiperstymulacji. Za 3 dni mam mieć transfer i tutaj Pani dr powiedziala że ona nie widziała w obrazie usg płynu i nic wg niej nie wskazywało na taki wynik estradiolu. Dostałam estrofem, lutinus i heparyna podskorniw mam pić dużo płynów i włączyć dietę wysokobialkowa. Odczytałam z rozmowy z nią że to nic takiego, nie miałam pojęcia że

reklama
Cześć dziewczyny,

Jestem tu nowa ale mam pytanie, które mnie nurtuje od paru godzin, a niestety nie otrzymałam chyba całej odpowiedzi od mojej Pani dr
Mianowicie po długim protokole miałam dziś punkcje. Ostatnie usg przed punkcja w sobotę przed usg badanie estradiolu wyniki otrzymałam dziś. Pani dr po usg naliczyla 19 pęcherzyków po punkcji pobranych 12 komórek. Estradiol z soboty przed ovitrelle 4700...czyli początek hiperstymulacji. Za 3 dni mam mieć transfer i tutaj Pani dr powiedziala że ona nie widziała w obrazie usg płynu i nic wg niej nie wskazywało na taki wynik estradiolu. Dostałam estrofem, lutinus i heparyna podskorniw mam pić dużo płynów i włączyć dietę wysokobialkowa. Odczytałam z rozmowy z nią że to nic takiego, nie miałam pojęcia że to może być coś poważnego. Czy któraś z Was miała taką sytuację i wszystko było dobrze po transferze?

Do góry