nadzieja xxx
Fanka BB :)
Dostałam wcześniej miesiączke juz jutro jadę do kliniki [emoji123][emoji4][emoji4]i zaczymam stymulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może niech Ci się przyśni wygrana w Toto lotka a nie takie głupoty Zjedz coś słodkiego przed snemAaaa, znowu mi się śniło, ze poroniłam. Średnio co 3 dni mam jakiś złowieszczy sen w temacie ciąży. Moja psychika mnie wykończy. Mam nadzieje, ze to nie żadne proroctwo.
Nigdy, przenigdy się nie obwiniaj. Ja przy pierwszym transferze tez miałam podane 2 ładne i nic z tego. My robimy cuda, żeby się udało. Czasem natura ma inne zdanie i trzeba próbować dalej, ale nie ma w tym Twojej winy!Bylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Bylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Piłam nawet gorącą czekoladę i nic. Staram się myślec pozytywnie, a i tak ciągle mnie męczą koszmary :/A może niech Ci się przyśni wygrana w Toto lotka a nie takie głupoty Zjedz coś słodkiego przed snem
Nie myśl , ze z Tobą coś nie tak .. zobacz ile nas jest tutaj .. i ile cudownych historii ze szczęśliwym zakończeniem .. czasem po kilku próbach, po latach ... ale poczekaj jeszcze na wynik .. zrób siebie dobrej herbatki i postaraj sie nie myśleć o tym.. trzymam kciukiBylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Jakie słodziaki [emoji8][emoji4]Podwójne wynagrodzenie za tą ciężka drogę warto było ją przejśćDziekuje, nie wiem jak dwa razy to samo zdjecie wrzucilamZobacz załącznik 1010538
A bierzesz teraz jakieś leki, bo jeżeli tak to nie możliwe żebyś dostała okresu. On przychodzi po 4 do 10 dni od odstawieniu leków.Bylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Kochana,a ten okres masz mocny?boli cię brzuch?Powiem ci,że ja po 1 badaniu USG dostałam takiego krwotoku,ze skrzepem,że myślałam że to już koniec.Na drugi dzień pojechałam na usg,serduszko bije.Także może być różnie.Mam nadzieję,że u ciebie dobrze się skończy.Bylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Biore leki progesteron, zastrzyki prolutex i tabletki metypred.A bierzesz teraz jakieś leki, bo jeżeli tak to nie możliwe żebyś dostała okresu. On przychodzi po 4 do 10 dni od odstawieniu leków.