reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

WSZYSTKO DOBRZE!!! Tym razem płakałam ze szczęścia [emoji3590] Dzidzia jest o 2 dni wieksza niz powinna serce bije ale jak to nie wiem bo prosiłam zeby nie włączała tego mocniejszego usg (taki kompromis z mężem) dzieki dziewczyny za wsparcie!!!
Super!!!! [emoji106][emoji106] A fote masz fasolki? [emoji3590]

reklama
WSZYSTKO DOBRZE!!! Tym razem płakałam ze szczęścia ❤ Dzidzia jest o 2 dni wieksza niz powinna serce bije ale jak to nie wiem bo prosiłam zeby nie włączała tego mocniejszego usg (taki kompromis z mężem) dzieki dziewczyny za wsparcie!!!
Nooooooo i superrrrr mamuśka tak trzymać!!! Teraz jestes juz spokojna wiec sie nie stresuj jakimis obiawami tylko spokojnie odpoczywaj!!! Trzymam mocno kciuki ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Załączniki

• 1C2A2EFB-1F53-4E7A-92B5-89B212BA8D1C.jpeg
    1C2A2EFB-1F53-4E7A-92B5-89B212BA8D1C.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 118
Dziewczyny ja dzis tez pojechalam zrozpaczona na usg. W jajnikach tak mnie swidrowalo az czasem zginalo w pol. Juz tak mam od niedzieli. Niby juz nie plamie ale dzis jakies takie dziwne pomaranczowe plamienie z jakims sluzem... Panika! Ogolem caly czas jestem spanikowana. Na całe szczęście dzidzia żyje i ma się dobrze! Ma juz ponad 2 cm :) zbadal mi jajniki i mowi, ze w porzadku a to naturalna czynnosc skurczowa macicy. Chyba nie zasne spokojnie dopóki nie znajde sie w 2-gim trymestrze. Powodzenia dla Was wszystkich!

Dziewczyny ja dzis tez pojechalam zrozpaczona na usg. W jajnikach tak mnie swidrowalo az czasem zginalo w pol. Juz tak mam od niedzieli. Niby juz nie plamie ale dzis jakies takie dziwne pomaranczowe plamienie z jakims sluzem... Panika! Ogolem caly czas jestem spanikowana. Na całe szczęście dzidzia żyje i ma się dobrze! Ma juz ponad 2 cm :) zbadal mi jajniki i mowi, ze w porzadku a to naturalna czynnosc skurczowa macicy. Chyba nie zasne spokojnie dopóki nie znajde sie w 2-gim trymestrze. Powodzenia dla Was wszystkich!
To zupełnie tak jak ja teraz za miesiac czeka mnie usg genetyczne moze po nim juz bede spokojniejsza

Ja własnie wkraczam w 2 trymestr, wczoraj pierwsze USG takie brzuszkowe i w końcu usłyszałam bicie serduszka. Test PAPPA pokazał że wszystko dobrze, mały pomierzony wszytko dobrze się rozwija. 3mam kciuki za wszystkich starających sie :)

Załączniki

• 67485743_701915693569385_4479633615369535488_n.jpg
    67485743_701915693569385_4479633615369535488_n.jpg
    399,9 KB · Wyświetleń: 79
WSZYSTKO DOBRZE!!! Tym razem płakałam ze szczęścia [emoji173]️ Dzidzia jest o 2 dni wieksza niz powinna serce bije ale jak to nie wiem bo prosiłam zeby nie włączała tego mocniejszego usg (taki kompromis z mężem) dzieki dziewczyny za wsparcie!!!
Super wiesci Kochana. Cieszę sie razem z Tobą. Śliczna ta Twoja fasoleczka[emoji173]

reklama
WSZYSTKO DOBRZE!!! Tym razem płakałam ze szczęścia ❤️ Dzidzia jest o 2 dni wieksza niz powinna serce bije ale jak to nie wiem bo prosiłam zeby nie włączała tego mocniejszego usg (taki kompromis z mężem) dzieki dziewczyny za wsparcie!!!
Bardzo się cieszę że wszystko z Wami dobrze:) Pewnie kamień z serca....

Do góry