reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

3-4 zabiegi przed transferem w jakim odstępie czasu? Można np. co drugi dzień, czy trzeba zachować jakąś dłuższą przerwę?
Można co drugi, ja przed samym transferem chodziłam codziennie. Najważniejszy jest ponoć zabieg w dniu transferu - przed transferem. Jak się da to można podjechać tez po, ja byłam dopiero w następnym dniu.

reklama
Witam Panie. @Murawa - Ty kochana już niedługo ? @Kurcia piękny widok - jak tam rozmowa z kibelkiem się nawiązuje ?
No u mnie pomału do przodu - wymaz z kanału szyjki macicy ujemny. Teraz jeszcze aby biocenoza byla poniżej 4 i cytologia oki. I za jakieś 2 miechy zabiorę swoje Stefany.
Za Kobitki z pozytywną beta mega ✊ za przyrost. Dla czekających : za chwilkę , dwie lub trzy uda się Nam. Miłego dzionka.

Witam Panie. @Murawa - Ty kochana już niedługo ? @Kurcia piękny widok - jak tam rozmowa z kibelkiem się nawiązuje ?
No u mnie pomału do przodu - wymaz z kanału szyjki macicy ujemny. Teraz jeszcze aby biocenoza byla poniżej 4 i cytologia oki. I za jakieś 2 miechy zabiorę swoje Stefany.
Za Kobitki z pozytywną beta mega ✊ za przyrost. Dla czekających : za chwilkę , dwie lub trzy uda się Nam. Miłego dzionka.

Stefany :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja zabieram swoją Stefanke z początkiem września, także tak!!! Już niedługo :biggrin2:
No to trzymam kciuki za te wymazy wszystkie i zabieraj Dzieciaki ✊✊✊✊informuj na bieżąco ;) Buziole :-*

Dziewczyny jestem w 7 tyg ciąży,zrobiłam dziś badania hormonów i progesteron wyszedł mi 15,800 ,przeciez to jest strasznie dużo.Czy któraś z was tak miała?Nie przestane się martwić chyba już nigdy.

Stefany :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja zabieram swoją Stefanke z początkiem września, także tak!!! Już niedługo :biggrin2:
No to trzymam kciuki za te wymazy wszystkie i zabieraj Dzieciaki ✊✊✊✊informuj na bieżąco ;) Buziole :-*
A ja dzisiaj dostałam okres !! No nie wierze, że aż tak ta @ może ucieszyć !
Zabieram się za crio i też zabieram mojego Stefana ❤️:D

Dziewczyny jestem w 7 tyg ciąży,zrobiłam dziś badania hormonów i progesteron wyszedł mi 15,800 ,przeciez to jest strasznie dużo.Czy któraś z was tak miała?Nie przestane się martwić chyba już nigdy.
15,800 a w jakich jednostkach? Jeśli faktycznie tam jest przecinek i wynik to 15,8 to bym powiedziała, że jak na ten etap ciąży to bardzo mało, a nie dużo.

Wcale nie jest wysoki. Powinno być okolo 20 .

reklama
Dla mnie więc to zdecydowanie za mało, a nie za dużo. W 3dpt miałam 17 i miałam zlecony dodatkowy progesteron. Później około 7 tc miałam już 42 ng/ml
Wcale nie jest wysoki. Powinno być okolo 20 .
W dniu transferu miałam 25 ng/ml,musiał spasc widocznie,jutro mam wizyte ,lekarz powie co dalej.

Do góry