reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

miśki, powtorze w sobote rano, przed beta... jutro na wczesna pore mam do pracy, wiec nie bede miala nawet do tego glowy...:tak:
no ale nie zwalniam was z trzymania za mnie kciukow!;-)

reklama
Milla ja też tam widzę słabiutką kreskę:)) w tak krótkim czasie już słaba druga kreska, nie mogę uwierzyć. Jeszcze nie gratuluję, bo nie chcę zapeszać, ale uśmiech mam ud ucha do ucha:-) jak na załączonym obrazku.
Kiciabg no widzisz wszystko jest idealnie, oby teraz z górki poleciało.

U mnie wygląda to tak. Dziś ledwo ledwo rozkręca się @. Tak od 15 coś tam brudzi, więc ten cykl zaczynam od jutra liczyć jako 1 dzień. Stymulacji jeszcze nie mam, tylko duphaston będę brać od 16 d.c. i potem na usg. Dłuży mi się jak cholera, ale jeszcze nigdy tak się z @ nie cieszyłam.

Sony...ja tez tak mialam, czekalam na @, bo bralam od 20dc juz zastrzyki na wyciszenie, mialam dlugi protokol. i @ miala przyjsc w ciagu kilku dni....nie przychodzila, ale jak w koncu przylazla to cieszylam sie jak glupia...:laugh2:
zaciskam kciukasy za ciebie!! wiesz, ze bedzie dobrze!

milia mozna juz po cichutku gratulowac :) mnie nie wyszła 2 kreska a nawet cien cienia kreski w 10dpt więc u ciebie wszystko jest na BAAAAArdzo dobrej drodze:)
sony oby czas ci szybko i przyjemnie leciał :)

Sony...jezeli chodzi ci o kase, to razem z dojazdami (ok120km w jedna strone) punkcja, lekami, wizytami, badaniami no i ja robilam IVF + ICSI...ok 15 tys

sony 10 tys. to całkiem realne jeśli mało zużyjesz leków, ja np. wydałam tylko 2800 zł na leki a były dziewczyny co i ponad 5000 zł wydały. To jest sprawa indywidualna trudna do oszacowania bo każdy organizm reaguje inaczej.

ja wydałam 16tyś bez dojazdów:( niestety u mnie hiperka podkreciła koszty płakałam przy przelewach do kliniki a teraz juz nawet nie chce tego pamiętać...... bo wiem że warto!!!!!

reklama
cześć, czytam Was od jakiegoś czasu. Ja jest już po transfrze i teraz czekam na pierwsze USG. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkich

Do góry