reklama
Milla ja też tam widzę słabiutką kreskę) w tak krótkim czasie już słaba druga kreska, nie mogę uwierzyć. Jeszcze nie gratuluję, bo nie chcę zapeszać, ale uśmiech mam ud ucha do ucha:-) jak na załączonym obrazku.
Kiciabg no widzisz wszystko jest idealnie, oby teraz z górki poleciało.
U mnie wygląda to tak. Dziś ledwo ledwo rozkręca się @. Tak od 15 coś tam brudzi, więc ten cykl zaczynam od jutra liczyć jako 1 dzień. Stymulacji jeszcze nie mam, tylko duphaston będę brać od 16 d.c. i potem na usg. Dłuży mi się jak cholera, ale jeszcze nigdy tak się z @ nie cieszyłam.
Kiciabg no widzisz wszystko jest idealnie, oby teraz z górki poleciało.
U mnie wygląda to tak. Dziś ledwo ledwo rozkręca się @. Tak od 15 coś tam brudzi, więc ten cykl zaczynam od jutra liczyć jako 1 dzień. Stymulacji jeszcze nie mam, tylko duphaston będę brać od 16 d.c. i potem na usg. Dłuży mi się jak cholera, ale jeszcze nigdy tak się z @ nie cieszyłam.
Sony...ja tez tak mialam, czekalam na @, bo bralam od 20dc juz zastrzyki na wyciszenie, mialam dlugi protokol. i @ miala przyjsc w ciagu kilku dni....nie przychodzila, ale jak w koncu przylazla to cieszylam sie jak glupia...
zaciskam kciukasy za ciebie!! wiesz, ze bedzie dobrze!
zaciskam kciukasy za ciebie!! wiesz, ze bedzie dobrze!
madzialenak
mama na pełen etat
sony 10 tys. to całkiem realne jeśli mało zużyjesz leków, ja np. wydałam tylko 2800 zł na leki a były dziewczyny co i ponad 5000 zł wydały. To jest sprawa indywidualna trudna do oszacowania bo każdy organizm reaguje inaczej.
reklama
Podziel się: