Dziękuję,a czy beta ostatnia nie jest za niska?Super wynik
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny czy przyrosty bety są ok? 6dpt-24,. 11dpt-178,61,. 12dpt-277,88,. 16dpt-1267(beta z dziś).
Piękna [emoji7]
TheKalinka84
Ponizej 5. Nie jestem w ciazyJak beta?
Bardzo mi przykro kochanaPonizej 5. Nie jestem w ciazy
Marzycielka7
Ponizej 5. Nie jestem w ciazy
Przykro mi [emoji20][emoji27]
Riddikulus
Przykro mi kochanaPonizej 5. Nie jestem w ciazy
Vinszka
Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Wiem tylko tyle co mówił mi lekarz i jak się okazuje estradiol jest tak samo ważny jak progesteron w trakcie sztucznego cyklu. Być może na naturalnym jest zupełnie inaczej. [emoji848]Vinszka a dlaczego dobrze jak jest estradiol ok 1000? O czym to świadczy? Pytam bo po prostu nie mam pojęcia
Już 9 TC? Kurde jak ten czas leciJeju nam nigdy w klinice po transferach nie kazali badać estradiolu, nie zmieniali dawek ani nic...
I generalnie ja jestem w skończonym 9tc i już praktycznie całkowicie zeszłam z estrofemu - zostala mi 1x1 tabletka przez jeszcze dosłownie 3 dni, także aż dziw, że niektóre kliniki do 17 tc przepisują.
Mysle ze ten niepokój juz bedzie mi towarzyszył do konca a przynajmniej do tego 3 miesiaca dlatego staram sie juz o tym nie myslec to była moja ostatnia beta teraz dopiero pójdę na usg i to dopiero serduszkowe jesli do tego czasu nic sie nie bedzie działo.
Ściskam cię najmocniej gratuluję i bardzo mocno trzymam kciuki oczywiście ty miałaś jedną blastke?
reklama
Podziel się: