reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Vinszka a dlaczego dobrze jak jest estradiol ok 1000? O czym to świadczy? Pytam bo po prostu nie mam pojęcia :)
Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Wiem tylko tyle co mówił mi lekarz i jak się okazuje estradiol jest tak samo ważny jak progesteron w trakcie sztucznego cyklu. Być może na naturalnym jest zupełnie inaczej. [emoji848]

Jeju nam nigdy w klinice po transferach nie kazali badać estradiolu, nie zmieniali dawek ani nic...

I generalnie ja jestem w skończonym 9tc i już praktycznie całkowicie zeszłam z estrofemu - zostala mi 1x1 tabletka przez jeszcze dosłownie 3 dni, także aż dziw, że niektóre kliniki do 17 tc przepisują.
Już 9 TC? Kurde jak ten czas leci ☺️

Mysle ze ten niepokój juz bedzie mi towarzyszył do konca a przynajmniej do tego 3 miesiaca dlatego staram sie juz o tym nie myslec to była moja ostatnia beta teraz dopiero pójdę na usg i to dopiero serduszkowe jesli do tego czasu nic sie nie bedzie działo.

Ściskam cię najmocniej gratuluję i bardzo mocno trzymam kciuki oczywiście ty miałaś jedną blastke?

reklama
Do góry