Dobra dziewczyny mam wyniki 4dpt
estradiol 990,8 pg/ml
progesteron 42,09 ng/ml
tsh 1,083 ulU/ml
no i co myślicie?????
Cudnie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dziewczyny mam wyniki 4dpt
estradiol 990,8 pg/ml
progesteron 42,09 ng/ml
tsh 1,083 ulU/ml
no i co myślicie?????
Tak jedna i jeszcze czekają na mnie 3 na zimowiskuŚciskam cię najmocniej gratuluję i bardzo mocno trzymam kciuki oczywiście ty miałaś jedną blastke?
Kurcze przykro mi kochanaPonizej 5. Nie jestem w ciazy
Oby maluchy sie zadomowily to bedzie super jeslibte wyniki tak wskazuje. Ale wiem ze prawde powie mi tylko beta. Kochana przymam za ciebie kciuki tak samo mocno.Cudnie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kochana mozesz umawiac sie na wizyte. Smialo.Dziewczyny przyrosty:
10dpt 390
13dpt 1500
17dpt 6800
Czy badać dalej ? Czy ten ostatni nie jest za słaby jeśli wcześniej większy przyrost był?
W którym tyg ciąży i przy jakiej becie było u was widać serduszko ?
Dziewczyny przyrosty:
10dpt 390
13dpt 1500
17dpt 6800
Czy badać dalej ? Czy ten ostatni nie jest za słaby jeśli wcześniej większy przyrost był?
W którym tyg ciąży i przy jakiej becie było u was widać serduszko ?
[/QUOTETgz tego co pamiętam jak dziewczyny pisaly to powizej 10000 serdycho
Jestem umówiona z tym ze dopiero na 30.07, chciałabym wcześniej ale boje się ze nie będzie jeszcze serduszkaKoc
Kochana mozesz umawiac sie na wizyte. Smialo.
Tak jedna i jeszcze czekają na mnie 3 na zimowisku