reklama
TheKalinka84
Fanka BB :)
Mi moja gin powiedziala, ze jest wieksza szansa, ze chociaz jeden zarodek sie zagniezdziTo będę bardzo mocno trzymać kciuki, żeby zostały z Wami A nie wiesz czy to dużo zwiększa szansę na zagnieżdżane jak są dwa? Bo ja się cały czas zastanawiam ile transferowa, a niedługo będziemy musieli się zadeklarować.
Pójdźka
To muszę się poważnie zastanowić, czy może dwóch nie transferowac. Tylko szkoda mi tych zarodków... u mnie ciężko z pozyskaniem komórek dobrej jakości było...Mi moja gin powiedziala, ze jest wieksza szansa, ze chociaz jeden zarodek sie zagniezdzi
Liliana87
Ale super [emoji173]To super Też mogłabym mieć takie dwie gadułki
Z wszystkimi badaniami ok 15 tys.Cześć dziewczyny. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona. Mam 29 lat, PCOS i hashimoto a mąż całkowity brak armii. Jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach z nasienia dawcy. Planujemy podejść do in vitro i tu moje pytanie ile wydałyście na całą procedurę.?
ilmenau
A wiec znowu sie udało 5dpt beta 19 ale zamiast sie cieszyc nagle opanował mnie strach ze cos znowu pójdzie nie tak :-( ale moze to takie pierwsze uczucie mam nadzieje ze zaraz mi przejdzie :-) ale tym razem moge sie tylko ta nowina podzielić z wami bo boje sie znowu tego bólu w rodzinie wiec przez minimum 3 miesiace nic nikomu nie mówię ❤❤❤
Ja wierzę, że już limit pecha w waszym wypadku się wyczerpal i za 8 miesięcy przytulisz Maluszka
Elessi
Oj mam nadziejeJa wierzę, że już limit pecha w waszym wypadku się wyczerpal i za 8 miesięcy przytulisz Maluszka
To zdecydowałabym się na dwaTo super Też mogłabym mieć takie dwie gadułki
walczacamama
Kiedyś czytałam amerykański artykuł, że zarodki podane w większej ilości "motywują się" wzajemnie do zagnieżdżenia. Nie wiem ile w tym naukowej teorii ale np u mnie z pojedynczych transferów nigdy nic nie było. Synka mam z transferu dwóch zarodków.To muszę się poważnie zastanowić, czy może dwóch nie transferowac. Tylko szkoda mi tych zarodków... u mnie ciężko z pozyskaniem komórek dobrej jakości było...
reklama
Vinszka
Gratuluję Ci Słońce z całego serca, rozumiem Twoje podejście doskonale, dlatego też nikomu nic nie mówiliśmy do prenatalnych.A wiec znowu sie udało 5dpt beta 19 ale zamiast sie cieszyc nagle opanował mnie strach ze cos znowu pójdzie nie tak :-( ale moze to takie pierwsze uczucie mam nadzieje ze zaraz mi przejdzie :-) ale tym razem moge sie tylko ta nowina podzielić z wami bo boje sie znowu tego bólu w rodzinie wiec przez minimum 3 miesiace nic nikomu nie mówię [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Trudny czas pewnie teraz dla Ciebie. Pozostaje nam wierzyć, że tym razem już ta ciąża zakończy się malutkim cudem w waszych ramionach. Życzę Ci tego z całego serca. [emoji8]
Podziel się: