reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na pewno denerwować sie nie możesz :biggrin2: ogólnie nie dźwigaj z porządkami też daj na wstrzymanie bo jeszcze przyjdzie na to czas jesli nie plamisz to generalnie resztę możesz funkcjonować normalnie 8-) nie wiem jak z seksem my mamy zakaz ale z racji 2 fasolek i plamien więc nie wiem jak to u Was ;-) ;)
No i właśnie dzisiaj w pracy się zdenerwowałam:( Boże, czy coś mogło się stać? Miałyście sytuację stresowe na samym początku?

Dziewczyny czy sporadycznie miałyście takie kłucia jajnika albo na samym dole brzucha? Czy powinno to mnie martwić?
W ogóle to czuję się jak tykającą bomba, jestem taka zła na siebie......

reklama
No i właśnie dzisiaj w pracy się zdenerwowałam:( Boże, czy coś mogło się stać?

Dziewczyny czy sporadycznie miałyście takie kłucia jajnika albo na samym dole brzucha? Czy powinno to mnie martwić?
W ogóle to czuję się jak tykającą bomba, jestem taka zła na siebie......
Ja miałam od samego początku kłucie w dole brzucha i w jajnikach przez jakieś 4 tygodnie od transferu. Później przeszło. Kłucie jest normalne, zachodzą zmiany ;)
Jeśli jednorazowo się zdenerwujesz, to nie wpłynie na malucha. Ale gdybyś miała chodzić codziennie, permanentnie w nerwach i stresie to inna sprawa.

Ja miałam od samego początku kłucie w dole brzucha i w jajnikach przez jakieś 4 tygodnie od transferu. Później przeszło. Kłucie jest normalne, zachodzą zmiany ;)
Jeśli jednorazowo się zdenerwujesz, to nie wpłynie na malucha. Ale gdybyś miała chodzić codziennie, permanentnie w nerwach i stresie to inna sprawa.
Ehhh mam nadzieję że wszystko jest ok:(
Mam dziś zły dzień:(

Ehhh mam nadzieję że wszystko jest ok:(
Mam dziś zły dzień:(

Chyba musisz sie do hustawek hormonalnych przyzwyczaic kochana[emoji4]
Badz dla siebie dobra i wyrozumiala - przeciez jestes w stanie blogoslawionym[emoji2][emoji2][emoji2] to jest teraz najwazniejsze, olej wszystko inne!!
Meliska i dobre jedzonko najlepiej jakies ulubione [emoji5]

Jestem po usg połówkowym (20 tc + 1 dzień).
Dzidziuś rozwija się zdrowo i prawidłowo - ma ok 25 cm i waży 360g. Teraz jest pewne, że zostanę mamą dziewczynki ;) Trzeciej :D Mój mąż nie posiadał się z radości i śmiał się na badaniu do samego siebie :D
Dziewczyny kochane - mocno Wam wszystkim kibicuję w drodze do sukcesu! Wierzę, a nawet wiem, że każda z Was doczeka się upragnionego maluszka i to będzie ta wisienka na torcie starań, wylanych łez, stresu, chwil zwątpienia i walki. A wiadomo, że wisienki smakują najlepiej! ;)

Załączniki

• 5CE0B237-6B34-4D84-995D-6DAC49435E66.jpeg
    5CE0B237-6B34-4D84-995D-6DAC49435E66.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 83
Cytrynka a Ty kiedy betujesz??

@TheKalinka84 jak sie czujesz? Kiedy zalecono Ci bete?

@Justyska13 jak sie czujesz? Ja juz mam stresik ale staram sie na maxa luzowac glowe i cialo! Co suplementujesz? Jaka masz obstawe lekow?

@Elessi dalej oprozniasz polki w sklepach?? [emoji1][emoji1][emoji1] ja Twoim sladem polecialam na fitness i muzyczke odpalam i tancze sobie [emoji854] jak sie czujesz?
kiedy u Ciebie beta??
Ojjj samopoczucie ciężko, emocje szaleją, wszystko biorę do siebie i wtedy jest wybuch płaczu. Przyjaciółka jest w ciązy i jej się udzielają emocje tak samo tym bardziej jak ma wizyty u lekarza i dziś zarzuciła mi że analizuje jej wyniki badan a ja nic takiego nie zrobiłam tylko zapytałam w jakich jednostkach miała podane i tyle a ta że wcale tak nie było itp więc od razu zaczęłam ryczeć. Ona zna naszą sytuacje bardzo dobrze, dopytauje się o szczegółu i sama niejednokrotnie mówiła że mam wiedze jak lekarz, ale ja nigdy nie analizowałam nie interpretowałam czyichś wyników, ale zostało mi to zarzucone. Nooo i ja nie mogę nikomu powiedzieć co myślę, nie mogę być nie miła, nie mogę powiedzieć (nie potrafię) żeby się ktoś nie wtrącał lub nie udzielał mi dobrych rad, ale mi można nagadać, można się na mnie wyładować. AAA szkoda gadać. Popłakałam sobie i może przejdzie. A okazało się że wkurzona była na budowlańców z sąsiedztwa którzy podłączyli się jej do prądu i wkurzyła się na mnie.

Ale jutro chciałam iść zrobić prolaktynę i juz teraz nie zrobie bo dzisiejszy nerw wyjdzie na wynikach. Ale pójdę zrobić tsh.

Więc u mnie stres jest mega.

Z suplementów to
- kwas foliowy metylowy 2x1
- vit B6 i B12 2x1
- vit d3 1x1 2000 j.m
- jodid 200mg 1x1
- acard 75 1x1
- encorton 5mg 1x1
- estrofem 3x1
- soldenafil 4x1/2
- progesteron besins 200mg 3x1

i chyba tyle dziś chyba wezmę RELANIUM bo muszę się jakoś uspokoić
Wczoraj już zaczęłam okna myć by się czymś zająć wiec dziś kolejna tura

A u Ciebie jak kochana co ty masz??? Jak sobie radzisz?

Na pewno denerwować sie nie możesz :biggrin2: ogólnie nie dźwigaj z porządkami też daj na wstrzymanie bo jeszcze przyjdzie na to czas jesli nie plamisz to generalnie resztę możesz funkcjonować normalnie 8-) nie wiem jak z seksem my mamy zakaz ale z racji 2 fasolek i plamien więc nie wiem jak to u Was ;-) ;)
kurcze nie mogę się dogrzebać info o twoim transferze? kiedy miałaś? który u ciebie tydzień? Nie wiem czy pisałaś a jakoś mi to umknęło?

reklama
Cytrynka a Ty kiedy betujesz??

@TheKalinka84 jak sie czujesz? Kiedy zalecono Ci bete?

@Justyska13 jak sie czujesz? Ja juz mam stresik ale staram sie na maxa luzowac glowe i cialo! Co suplementujesz? Jaka masz obstawe lekow?

@Elessi dalej oprozniasz polki w sklepach?? [emoji1][emoji1][emoji1] ja Twoim sladem polecialam na fitness i muzyczke odpalam i tancze sobie [emoji854] jak sie czujesz?
kiedy u Ciebie beta??

Zakupy juz zrobione teraz leżę i sie obrzeram, zrobilam dzis sikanca tak z ciekawości ale oczywiscie tylko jedna kreska 4dpt. Jutro skocze z ciekawości na bete bo wiem ze u niektórych juz cos wychodziło w 5dpt.

Do góry