reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coś szczególnego nie mogę albo mogę ?
Na pewno denerwować sie nie możesz :biggrin2: ogólnie nie dźwigaj z porządkami też daj na wstrzymanie bo jeszcze przyjdzie na to czas jesli nie plamisz to generalnie resztę możesz funkcjonować normalnie 8-) nie wiem jak z seksem my mamy zakaz ale z racji 2 fasolek i plamien więc nie wiem jak to u Was ;-) ;)

Cytrynka a Ty kiedy betujesz??

@TheKalinka84 jak sie czujesz? Kiedy zalecono Ci bete?

@Justyska13 jak sie czujesz? Ja juz mam stresik ale staram sie na maxa luzowac glowe i cialo! Co suplementujesz? Jaka masz obstawe lekow?

@Elessi dalej oprozniasz polki w sklepach?? [emoji1][emoji1][emoji1] ja Twoim sladem polecialam na fitness i muzyczke odpalam i tancze sobie [emoji854] jak sie czujesz?
kiedy u Ciebie beta??
@Dzoannna Pierwsza weryfikacja jest 18, bardziej w celu sprawdzenia progesteronu i estradiolu.

@Justyska13 jak mozesz dopisz mnie do kalendarza weryfikacje 18, 22 i 25 lipca ;)

@NadziejaJest trzymamy dziś mocne kciuki za betę :)
nie mam nikogo więcej na dziś zapisanego, jeśli ktoś betuje z ukrycia to również trzymamy kciuki :)
[emoji110][emoji110] mocne kciuki
Dziewczynki czy w Waszych klinikach sa jakies rozpiski co mozna a czego nie przed i po transferze??
Dostajecie na kartce tez rozpisane leki co i jak do kiedy po et?
Po transferze to głównie oszczędny tryb życia u mnie był.
A co do leków to dostałam przed et cała rozpiskę leków: heparyna, estrofem, progesteron i leki rozkurczowe (relanium, nospa, buscopan), a no i encorton.
Oczywiście dodatkowo witaminy, ale to od samego początku starań się bierze.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji3590]
LIPIEC to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-07-16 NadziejaJest beta
2019-07-17 Oleczka27 beta
2019-07-18 Justyska13 transfer
2019-07-18 Dzoannna transfer
2019-07-26 TheKalinka84 beta
2019-07-26 Vinszka połówkowe
2019-08-08 Dzoannna wizyta w nowej klinice
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-12 Marzycielka7 wizyta w klinice
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-20 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu

Ojej [emoji33] ale pusty kalendarz. Widzę, że osiemnastego będzie się działo! [emoji177]
Wy dziewczyny obie zabieracie ze sobą dwa mrozaczki? Dobrze pamiętam?

Ojej [emoji33] ale pusty kalendarz. Widzę, że osiemnastego będzie się działo! [emoji177]
Wy dziewczyny obie zabieracie ze sobą dwa mrozaczki? Dobrze pamiętam?

biore dwa na raz bo slabe sa morfologicznie i z 6 doby no i zobaczymy jak sie rozmroza...
Ale mysle ze bedzie ok [emoji5][emoji5][emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A Ty Justyska??

[emoji110][emoji110] mocne kciuki Po transferze to głównie oszczędny tryb życia u mnie był.
A co do leków to dostałam przed et cała rozpiskę leków: heparyna, estrofem, progesteron i leki rozkurczowe (relanium, nospa, buscopan), a no i encorton.
Oczywiście dodatkowo witaminy, ale to od samego początku starań się bierze.

Okejka[emoji8]
Karte rozpisana mam cala, takze to wiem - musze tylko dopytac o neoparin bo mam tylko 10 ampulek... to chyba za
malo nawet do testu? Moze przynajmniej recepte mi da zebym potem mogla wykupic...
No i w klinica maja mi dac ampulki prolutexu - placilam za niego i dostalam w klinice jakos tak dziwnie - moze zeby w aptekach nie zabraklo...?

A Ty zaraz polowkowe masz??:) jak sie czujesz?:)

reklama
Do góry