Gratuluję kochanaDziewczyny mam betę....11dpt beta 243!!!!
Matkooo, udało się?
reklama
Gratulacje teraz czekamy na informacje o ładnym przyrościeJa zrobiłam w 6dpt,przy wczesnej bastocyście. Beta 23,70.Teraz pójdę dopiero w środę.
Super gratulujęDziewczyny mam betę....11dpt beta 243!!!!
Matkooo, udało się?
To ja bym poczekała do 9 albo 10 dptTrzy Dniowy zarodek
kochanka328
Fanka BB :)
Super gratulujęDziewczyny mam betę....11dpt beta 243!!!!
Matkooo, udało się?
@jagodaaga gratulacje :*
jagodaaga
4 transfer, a drugi z drugiej procedury....Gratulacje Jagoda przypomnij proszę , który to był Twój transfer? Super, że się udało, to nadaje sens naszym staraniom i pokazuje że warto...
Nie wiem, czy ja już mogę się choć odrobinę cieszyć? Czy dopiero po którejś przyrastajacej becie?
Jak to jest dziewczyny, podpowiedzieć, co ile teraz betę robić? I która jest już pewniakiem?
Vinszka
Pewniak to bijące serduszko, ale ja myślę, że wszystko będzie dobrze. Zasłużyłaś po takiej walce. [emoji8]4 transfer, a drugi z drugiej procedury....
Nie wiem, czy ja już mogę się choć odrobinę cieszyć? Czy dopiero po którejś przyrastajacej becie?
Jak to jest dziewczyny, podpowiedzieć, co ile teraz betę robić? I która jest już pewniakiem?
Teraz staraj się cieszyć i nie myśleć w czarnych barwach. [emoji123]
Ruda08
Dostałam informacje, że nie powinno być to niebezpieczne ale moja dr nie zrobiłaby tego osobiście. Czyli wszystko jasneZadzwoń do kliniki i zapytaj bo ja nie wiem czy mozna przy braniu sterydow itp
Będę się migać narazie aktualnie skończyłam antybiotyk na problemy intymne (ahhh te sterydy... wszystko się teraz mnie czepia) więc naciągane, że dopiero zaczęłam brać i jestem osłabiona
reklama
jagodaaga
Dziękuję kochana , wszystkim Wam dziękujęPewniak to bijące serduszko, ale ja myślę, że wszystko będzie dobrze. Zasłużyłaś po takiej walce. [emoji8]
Teraz staraj się cieszyć i nie myśleć w czarnych barwach. [emoji123]
Serio....po tylu latach....
Dziewczyny walczcie bo marzenia się spełniają!!!
Podziel się: