reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez na początku brania metforminy miałam straszne mdłości i problem z jedzeniem. Przez 2 miesiące schudłam 9 kg. Starałam się jeść normalnie ale porcję były mniejsze i nie było podjadania. I odstawienie cukru zrobiło swoje.
Zrobilo swoje czyli pozytywne efekty osiagniete?;) nie ma wyjscia, trzeba się leczyć. Swoją drogą mnie to przeraża. XXI wiek.. a co 2 osoba na cos choruje ;(

reklama
Zwykle lekarze zalecaja odczekac 3 miesiące zeby dac organizmowi odpocząć. Warto ten czas wykorzystac na dodatkowa diagnostyke.
A u kogo masz wizyte w Novum?
Do APC mozesz dzwonic codziennie i dopytywac sie czy cos sie nie zwolnilo. Wielu z nas tak sie udaje zdobyc wizytę wcześniej.
Wizyte mam u Janusza Czerkwińskiego. Słyszałyście coś o nim?
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale trudno. Zobaczymy dziś. W razie czego przepiszę się do innego.

@Justyska13 dziekuje ze pytasz :* u mnie wszystko ok. Bylam dzis na wizycie. Kurczak (choc obecnie bardziej przypomina krewetke) ma 0.9cm :) Zobacz załącznik 996258
Boziu jakie cudowności, @Kurcia ogromnie się cieszę, że u Was w końcu zaświeciło słońce. Kochana informuj nas co tam u Was, kiedy wizyty? @Kurcia przypomnij mi ty miałaś problem z tsh? Bo brałaś encorton nie wywaliło ci tarczycy przez to? Jakie miałaś tsh przed transferem i po nim? Pytam bo w piątek mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego 10dc i chce się dowiedzieć czy jeszcze teraz dostane encorton czy nie, i jak ewentualnie go ogarnąc by to tsh nie wywaliło mi dalej ok 4.

@jagodaaga jak twoje tsh? co się dowiedziałaś od lekarza? czy to dziś bedziesz mieć informację?

Boziu jakie cudowności, @Kurcia ogromnie się cieszę, że u Was w końcu zaświeciło słońce. Kochana informuj nas co tam u Was, kiedy wizyty? @Kurcia przypomnij mi ty miałaś problem z tsh? Bo brałaś encorton nie wywaliło ci tarczycy przez to? Jakie miałaś tsh przed transferem i po nim? Pytam bo w piątek mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego 10dc i chce się dowiedzieć czy jeszcze teraz dostane encorton czy nie, i jak ewentualnie go ogarnąc by to tsh nie wywaliło mi dalej ok 4.

@jagodaaga jak twoje tsh? co się dowiedziałaś od lekarza? czy to dziś bedziesz mieć informację?
Tsh w poniedzislwk 2.98, wczoraj mi odpisala, żeby letrox zwiększyć do 150 dwa razy w tygodniu pozostałe dni 125 ..tylko że ja już mam palpitacje serca bo rośnie mi ft 4...więc jestem na propranolol....:(

reklama
Do góry