reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny na zbicie homocysteiny i moja przeklęta trombofiile
Lekarz zalecił te leki
Zobaczcie ? Polecacie?
Lekarz zalecił te leki
Zobaczcie ? Polecacie?
anielka0612
Ogromne kciukasy dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Samych dobrych wiadomosci. Czekamy na wiesci...
Ja jeszcze nic nie wiem. Zreszta mój facet dostał zadanie sprawdzania wyników, bo to dziś nie na moje nerwy.Aniela, Nencia, jak tam sytuacja? Już coś wiadomo?
Ja chyba żeby o tym nie myslec pozałatwiałam wszystkie zaległe sprawy. Jakiegoś wręcz dziwnego powera dostałam do działania. Ale lepsze to niż ciagle myślenie co tam wyjdzie.
Nie udało się dziewczyny... Ale przyjęła to tym razem na klate i na pewno się nie poddam! Mężowi mojemu bardzo przykro jest miał nadzieję do końca a ja gdzieś czułam w środku że nic z tego nie będzie.. Ale tam w klinice czekają na nas jeszcze nasze maluszki i jeden z nich na pewno w końcu z nami zostanie..
jagodaaga
Buuu przykro miNie udało się dziewczyny... Ale przyjęła to tym razem na klate i na pewno się nie poddam! Mężowi mojemu bardzo przykro jest miał nadzieję do końca a ja gdzieś czułam w środku że nic z tego nie będzie.. Ale tam w klinice czekają na nas jeszcze nasze maluszki i jeden z nich na pewno w końcu z nami zostanie..
@anielka0612 trzymam mocno kciuki za ciebie :*
Dwa mrozaczki.. I żaden nie chciał ze mną zostać ehh..Buuu przykro mito był świeżak?
NadziejaJest
Dziewczyny ile pijecie wody przed transferem?
anielka0612
U mnie tez niestety chyba się nie udało - beta 8,6. Niby jest, ale tyle dni po transferze niemozliwe wręcz, ze tak niska. Mam powtórkę, czyli doszło do implantacji i pozniej beta spada. Wiadomo, ze powtórzę badanie, ale to pewnie tylko formalność.
reklama
jagodaaga
A który to dzień?U mnie tez niestety chyba się nie udało - beta 8,6. Niby jest, ale tyle dni po transferze niemozliwe wręcz, ze tak niska. Mam powtórkę, czyli doszło do implantacji i pozniej beta spada. Wiadomo, ze powtórzę badanie, ale to pewnie tylko formalność.
Podziel się: