reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już jestem po laparoskopii. Niby 3, ale chyba zniosłam ją najlepiej. Niestety endomałpa szaleje. IV stopień endo, usunięty prawy jajowód (wodniak), nacięta torbiel endometrialna i usunięty polip endometrialny z macicy. Wszystko ze sobą zrośniete, macica nieruchoma. Jajniki przyrośnięte do macicy. Najważniejsze, że wszystko posprzątane :) i teraz czekam na okres i wracam po moje dwa ostatnie zarodki :)
Ciągle myślę czy za niepowodzenie poprzednich dwóch transferów odpowiadała endo? Czy może zacząć badać immunologię?

reklama
Pękały Ci pęcherzyki? Ja pitole....jak to się stało...współczuję tego bólu..
Wiesz ja mialam ich ok 30 i niektore byly juz mega duze jak dostalam zastrzyk i o 6 rano obudzil mnie bol najpierw po jednej stronie a po pol godz po drugiej jak o 8 podjechalam pod klinike to juz nie moglam sie wyprostowac

Wiesz ja mialam ich ok 30 i niektore byly juz mega duze jak dostalam zastrzyk i o 6 rano obudzil mnie bol najpierw po jednej stronie a po pol godz po drugiej jak o 8 podjechalam pod klinike to juz nie moglam sie wyprostowac
Masakra....serio, wyobrażam sobie ten ból. Ja miałam zawsze mega bolesne jajeczkowanie ...ale Ty...

@anielka0612
@Nencia
Dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]za wysokie bety do nieba[emoji8]
Dzieki kochana❤️❤️
Tylko ze 5 dni temu mialam 6,5-7 mm, a dzis 7,5. Czyli przez 5 dni uroslo tylko 1 mm. Pewnie do pn nic sie nie zmieni... boje sie jak cholera. Tyle klocia na nic
Wcinaj orzechy, awokado i pij sok z aronii. I bądź dobrej mysli, bo ono naprawdę jeszcze urośnie. Ja 2 dni przed transferem miałam 7,8 i lekarka twierdziła, ze jest Ok.

reklama
@anielka0612 i @Nencia trzymamy mocne kciuki za pozytywne bety, niech kropki wgryzają się dobrze :)
@Cytrynka122 kciukasy za zielone światło do transferu:)
@TheKalinka84 mocne kciuki za dorodny koszyk jajeczek :)
@Agnieszka322 niech doktorek coś wymyśli sensownego, by następny plan przyniósł za sobą różową dupcię :)

dziewczynki starałam się uzupełnić kalendarz, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, napiszcie jeszcze raz datę i powód wizyty i wpiszę
dziekuje

MIŁEGO DNIA
Ogromne kciukasy dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Samych dobrych wiadomosci. Czekamy na wiesci...

Do góry