reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedy miałaś transfer? U mnie przy świeżym bóle były ale po tygodniu beta spadła.. Jutro mam znów betę...piersi bolą mocno ale myślę że to od estrofemu i ogólnie czuje ze wynik będzie negatywny i cała noc nie mogłam spać..jeszcze przetrwać dziś i jutro.. Chociaż naprawdę coś mi mówi w środku że się nie udało..
Który to u ciebie dpt? Bardzo spadła ta beta? Ilu dniowy zarodek miałaś? Wiem, że jest ciężko,ałe nic już więcej nie zrobisz,a stres kropkowi nie pomaga....

@ani
Który to u ciebie dpt? Bardzo spadła ta beta? Ilu dniowy zarodek miałaś? Wiem, że jest ciężko,ałe nic już więcej nie zrobisz,a stres kropkowi nie pomaga....
Dzisiaj 13dpt... Wtedy miałam dwie 5dniowe blastki i beta spadła do 0.36 a tym razem jedna morulka a drugi był slabiutki stad to przeczucie.. A u ciebie który dzień?

reklama
Do góry