reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anielka0612 a jak ty się masz przed jutrzejszym testowaniem?? Trzymam kciuki!!!! Oby to był nasz dzien
To widzę, ze nasza historia jest podobna. Ja tez przy świeżym miałam bete 110, a pozniej spadła. Który to Twój transfer?

Ja powoli bzika dostaje. Mnie piersi w ogole nie bolą, biorę cały czas rozkurczowe, ale czasem coś mnie tam zaboli i tyle. Od kilku dni mam podwyższona temperaturę. Rano niższa, a pozniej rosnie do np 37,5.
Ogolnie to raz mam przeczucie, ze się uda tym razem, a za pół godz jestem przekonana, ze na pewno nic z tego.

Ale tylko jeszcze dzien i wszystko się wyjaśni.

Mam nadzieje, ze to bedzie szczęśliwy dzień dla nas :)

Gorzej, że ja nie umiem rozpoznac czy to skurcz czy zwykly bol, może jeszcze po punkcji...nie umiem tego rozpoznac..

Rano zaaplikowalam sobie magnez, mysle ze to nie zaszkodzi ☺☺☺
Jak ból jak na okres to wg mnie jest skurcz. Smialo bierz nospe, a magnezu nawet 3 tabletki dziennie.

Skurcze to nie jest nic dobrego i lepiej im zapobiegać.

Agnieś cudownie:))
No ja tym razem naprawdę odpuściłam ..owszem pojawiają się jakieś głupie moje pytania, ale już się nie spinam...bo to nic nie daje a tylko szkodzi..
Tak nospe forte. Teraz juz na nic nie masz wplywu,owszem mozes sie wspomoc biorac nospe, cos na wyciszenie, jesc ananasa. Ale nie ma co lezec i gdybac.moj lekarz nawet mowil ze le enie powoduje zle ukrwienie macicy i wrecz przeciwnie moze przeszlodzic zagniezdzeniu zarodka.

U mnie też bez szału...progesteron 36 ....nie wiem co myśleć.
Tsh też niestety dobrze nie wyszło....:( Smutno mi dziś bardzo:(
Przy blastusiu w 3dpt miałam progesteron na poziomie (jak dobrze pamiętam) 17, luteina szybko zwiększona. Maluch teraz kopie mamusie i fika koziołki.
Progesteron masz ładniejszy [emoji8]
Ja bralam neoparin przez całą ciążę i połóg, @Vinszka chyba też ma takie zalecenia.
Tak. Heparyna to konieczność w moim przypadku.
Dziewczyny po crio. Czy wy odczuwalyscie jakiekolwiek objawy po criotransferze? U mnie kompletnie nic. Nawet piersi mnie nie bolą a pamiętam, że po transferze świeżaka jakiś lekki ból i nabrzmienie było....
Też tak miałyście że kompletnie nic?
Nic, a nic nie czułam.
Boję się brać sama bez zalecenia lekarza...
Gorsze dla zarodeczka są skurcze jak zażywanie nospy. Ja to miałam garść leków [emoji85] z zalecenia oczywiście.

Nospa forte jest lepsza.

reklama
Tak nospe forte. Teraz juz na nic nie masz wplywu,owszem mozes sie wspomoc biorac nospe, cos na wyciszenie, jesc ananasa. Ale nie ma co lezec i gdybac.moj lekarz nawet mowil ze le enie powoduje zle ukrwienie macicy i wrecz przeciwnie moze przeszlodzic zagniezdzeniu zarodka.
Biorę nospe forte wg zaleceń:)
Na lepsze ukrwienie clexane. I cierpliwie czekam:)
Nie leże tak cały dzień:) cos tam chodzę sobie, ale pogoda trochę nie dopisuje.

Do góry