jagodaaga
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuuukiiiii, daj znać jutro i głowa do góry!!!Nieee.. Może źle napisałam.. Przy świeżym mi spadla i dlatego teraz to zle przeczucie.. Tak tym razem crio..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuuukiiiii, daj znać jutro i głowa do góry!!!Nieee.. Może źle napisałam.. Przy świeżym mi spadla i dlatego teraz to zle przeczucie.. Tak tym razem crio..
To widzę, ze nasza historia jest podobna. Ja tez przy świeżym miałam bete 110, a pozniej spadła. Który to Twój transfer?@anielka0612 a jak ty się masz przed jutrzejszym testowaniem?? Trzymam kciuki!!!! Oby to był nasz dzien
Jak ból jak na okres to wg mnie jest skurcz. Smialo bierz nospe, a magnezu nawet 3 tabletki dziennie.Gorzej, że ja nie umiem rozpoznac czy to skurcz czy zwykly bol, może jeszcze po punkcji...nie umiem tego rozpoznac..
Rano zaaplikowalam sobie magnez, mysle ze to nie zaszkodzi ☺☺☺
Kupie dzis i wezme, a jutro zadzwonie do kliniki i powiem że mnie brzuch boli...Mój teź nic nie mówił, ale według tego co zalecaja inni lekarze bralam tak jak dziewczyny nospe i relanium tak na zaś. Nie ma co czekac na skurcze.
Mialam 10 i bralam w sumie 3tyg mi kazal odstawic odrazuOd razu czy zmniejszająć dawkę?
Jaka dawkę miałaś?
Tak nospe forte. Teraz juz na nic nie masz wplywu,owszem mozes sie wspomoc biorac nospe, cos na wyciszenie, jesc ananasa. Ale nie ma co lezec i gdybac.moj lekarz nawet mowil ze le enie powoduje zle ukrwienie macicy i wrecz przeciwnie moze przeszlodzic zagniezdzeniu zarodka.Agnieś cudownie)
No ja tym razem naprawdę odpuściłam ..owszem pojawiają się jakieś głupie moje pytania, ale już się nie spinam...bo to nic nie daje a tylko szkodzi..
Bralam forte 3x1Kupie dzis i wezme, a jutro zadzwonie do kliniki i powiem że mnie brzuch boli...
Kupic nospe forte czy zwykla?
Przy blastusiu w 3dpt miałam progesteron na poziomie (jak dobrze pamiętam) 17, luteina szybko zwiększona. Maluch teraz kopie mamusie i fika koziołki.U mnie też bez szału...progesteron 36 ....nie wiem co myśleć.
Tsh też niestety dobrze nie wyszło.... Smutno mi dziś bardzo
Tak. Heparyna to konieczność w moim przypadku.Ja bralam neoparin przez całą ciążę i połóg, @Vinszka chyba też ma takie zalecenia.
Nic, a nic nie czułam.Dziewczyny po crio. Czy wy odczuwalyscie jakiekolwiek objawy po criotransferze? U mnie kompletnie nic. Nawet piersi mnie nie bolą a pamiętam, że po transferze świeżaka jakiś lekki ból i nabrzmienie było....
Też tak miałyście że kompletnie nic?
Gorsze dla zarodeczka są skurcze jak zażywanie nospy. Ja to miałam garść leków [emoji85] z zalecenia oczywiście.Boję się brać sama bez zalecenia lekarza...
Forte.Kupie dzis i wezme, a jutro zadzwonie do kliniki i powiem że mnie brzuch boli...
Kupic nospe forte czy zwykla?
Biorę nospe forte wg zaleceńTak nospe forte. Teraz juz na nic nie masz wplywu,owszem mozes sie wspomoc biorac nospe, cos na wyciszenie, jesc ananasa. Ale nie ma co lezec i gdybac.moj lekarz nawet mowil ze le enie powoduje zle ukrwienie macicy i wrecz przeciwnie moze przeszlodzic zagniezdzeniu zarodka.