No myślę, że z dwojga złego lepszy papier ręcznikowy, po toaletowym zostają grudki o nie bardzo testowałam, ja polecam taki podobny ten droższy z biedronki@sksk Sylwia a jak u Ciebie? Opowiadaj? Jakie plany?
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
Kobietki pytanie z trochę innej beczki... Czy wychodzą wam nieraz takie ropne wypryski w miejscach intymnych?
Śliwka12345
Kobietki pytanie z trochę innej beczki... Czy wychodzą wam nieraz takie ropne wypryski w miejscach intymnych?
Justyska13
Kochana za zaczelam spac wietrzac odkąd kupilam koszule do punkcji haha ivf uczy. I uwazam ze nie ma nic wygodniejszego jak spanie bez majtek, nawet nie przeszkadza mi ppdchodzenie koszuli do góry jak wcześniejsze wchodzenie majtek w tylek haha :-) i tez wlasnie zaczynam ubolewac jak mam okres i musze spac w bieliźnie. A co do rodzaju bielizny to od wielu wielu lat tylko i wylacznoe bawełniane. , moj maz sie śmieje ze mam babcina bielizne, noa ale ja mam to w nosie bawelna jest na 1 miejscu.Od roku śpię bez bielizny i bardzo żałuję jak mam okres, ja z profilaktyki infekcji staram się jak najrzadziej stosować wkładki (ale przy lekach to co innego nie zawsze się da) a jak już będę miała je użyć to staram się odczekać chwilę po prysznicu. Dodatkowo majtki i ręczniki piorę na 90 stopni (wiem, że to nieekologiczne) i może nic nie daje, ale jest lepiej od jakiegoś czasu, czy wietrzenie czy to pranie coś daje nie wiem też, ale prawie teraz nie mam infekcji (oczywiście w wymazie i HPV czysto) a przy tych upałach (nie wiem jak wy, ale na zaraz jestem cała mokra, tam też to wolałam wziąć majtki na zmianę niż wkładki) wiem... Moje schizy.....no i oczywiście materiał majtek odpowiedni, ale to nie znaczy, że tylko brzydkie wielkie bawełniane, można znaleźć też normalne.
U mnie bez zmian, póki co nic nie robię, trochę w pracę uciekam, trochę staram się wyjść na plus finansowo po wcześniejszym in vitro, generalnie nic ciekawego ale za jakieś pół roku pewnie kolejne podejście.
Justys trzymam kciuki za Ciebie mocno! Czytam forum regularnie, więc jestem na bieżąco
Kochana moze i taka pauza przyda Ci sie a na pewno nie zaszkodzi tym bardzoej ze kasa kasa sama się nie uzbiera. Kochana czekam na ciebie o twoja walke.
Ja dzos do przyjaciolki mowilam ze po noe udanym transferze bylam w takim fajnym momencie, bo bylam spokojna ze mam zarodki a jednoczesnie odpoczuwalam psychicznie. , bo noe misialam latac z badaniami a zarodki sa. A yeraz zaczynam sie stresowac poniewaz mamy tylko 2 zarodki i jedno podejście do ktorego coraz blizej i zaczynam soe stresowac ze jak nie wyjdzie to co dalej??? Z mezem ostatnio jakos milczymy, ja dzialam ale w ciszy, wogole noe rozmawiamy o ivf i ogolnie jakos malo takich uczuc moedzy nami. Noe wiem czy moze to wczesnieksze podejscie nas wypompowalo? Noe wiem. Kregoslup tez padl mi ostatnio, ale to wlasnoe stres i nerwy... wiedzialam ze po noe udanym transferze przyjdzie czas na kręgosłup i przyszedl... dzieki Bogu obeszło sie bez farmakologii, kolezanka fizjo jakoes czary odprawila i zyje :-)
Oj, ty to masz z tym kręgosłupem, ostatnio miałaś jakieś napadowe bóle, ja to mam szczęście, że z tym jest okej u mnie. Wiesz ja mam z kolei jakieś problemy z pęcherzem, bo mnie boli, piecze i sikać mi się chce przed okresem z tydzień cały czas, a w wymazie nic nie ma. Justys kochana dobrze wiesz, że jakby co, to jak już raz zaczęliście to i drugi raz będzie (czego Ci oczywiście nie życzę). Dasz mu czas, mój sam mówi o kolejnej próbie, ale ja teraz nie mogę patrzeć jak on się zapracowuje, chodzi na najwyższych obrotach, i patrząc na to jak się stara to nawet nie chcę ponaglać, że juz in vitro, bo wiem, że dla mnie by starał się ogarnąć temat jeszcze szybciej, a ja chcę go mieć żywego i zdrowego, łatwo się mówi, ale może weź go gdzieś na randkę , nasza relacja to podstawa dla dzieckaKochana za zaczelam spac wietrzac odkąd kupilam koszule do punkcji haha ivf uczy. I uwazam ze nie ma nic wygodniejszego jak spanie bez majtek, nawet nie przeszkadza mi ppdchodzenie koszuli do góry jak wcześniejsze wchodzenie majtek w tylek haha :-) i tez wlasnie zaczynam ubolewac jak mam okres i musze spac w bieliźnie. A co do rodzaju bielizny to od wielu wielu lat tylko i wylacznoe bawełniane. , moj maz sie śmieje ze mam babcina bielizne, noa ale ja mam to w nosie bawelna jest na 1 miejscu.
Kochana moze i taka pauza przyda Ci sie a na pewno nie zaszkodzi tym bardzoej ze kasa kasa sama się nie uzbiera. Kochana czekam na ciebie o twoja walke.
Ja dzos do przyjaciolki mowilam ze po noe udanym transferze bylam w takim fajnym momencie, bo bylam spokojna ze mam zarodki a jednoczesnie odpoczuwalam psychicznie. , bo noe misialam latac z badaniami a zarodki sa. A yeraz zaczynam sie stresowac poniewaz mamy tylko 2 zarodki i jedno podejście do ktorego coraz blizej i zaczynam soe stresowac ze jak nie wyjdzie to co dalej??? Z mezem ostatnio jakos milczymy, ja dzialam ale w ciszy, wogole noe rozmawiamy o ivf i ogolnie jakos malo takich uczuc moedzy nami. Noe wiem czy moze to wczesnieksze podejscie nas wypompowalo? Noe wiem. Kregoslup tez padl mi ostatnio, ale to wlasnoe stres i nerwy... wiedzialam ze po noe udanym transferze przyjdzie czas na kręgosłup i przyszedl... dzieki Bogu obeszło sie bez farmakologii, kolezanka fizjo jakoes czary odprawila i zyje :-)
NadziejaJest
Mam nadzieje jeszcze caly czas ze i mi sie uda ale dopadqja mnie takie wkasnie glupie mysli jak wczoraj. No nic dzis nowy dzien, troche lepszy nastroj. Milego dnia Wam wszystkim.Tak Nadziejko - my wszystkie jesteśmy diablice które wcześniej gnębiły bezpańskie koty! I wyrywały skrzydełka muszkom. Nawet nie wolno Ci tak myśleć!!!!!
My już od 10 lat razem i już tez miałam dosyć i zobacz teraz dopiero ciaza, tez się doczekasz!!!!!!!!
Śliwka12345
Ja mam takie coś chyba po goleniu maszynką czasem. Ale nie gole na zero maszynką, zostawiam taki pasek, ze względu na infekcje i podrażnienia. I pytanie czy piszesz o takich malutkich białych czy takich od wrastających włosów?Kobietki pytanie z trochę innej beczki... Czy wychodzą wam nieraz takie ropne wypryski w miejscach intymnych?
Jodzia
Ja miałam przy 3 dniowym i się udało :-) ja bym brała.No to pozamiatane
reklama
Podziel się: