reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jaka dawkę estrofemu bierzecie po transferze?
Bo znalazłam moje zalecenia z transferu z marca, wtedy miałam 2x1 tabletka (2mg), a teraz mam 4x1 tabletka!!! Czy to nie jest jakaś pomyłka?? Właściwie po co bierze się nadal estrofem, czy on nie jest na wzrost endometrium?
Trochę się zmartwiłam :(

reklama
Witajcie dziewczyny!
Potrzebuje waszej pomocy! Macie ogromna wiedzę a ja od roku nie byłam na forum. Jestem 7 dpt, crio. Beta 47, progesteron 15.7 ng/ml. Czy nie jest on za niski? Wizyte u lekarza mam dopiero we wtorek, nie kazał nic zmieniać, nie zwiększać leków. Rok temu poronilam, boje sie, ze to wlasnie ze wzgledu na niski progesteron. Powiedzcie mi, co myślicie. Teoretycznie miescze sie w normie w zakresie referencyjnym z labu. Pozdrawiam Was

Witajcie dziewczyny!
Potrzebuje waszej pomocy! Macie ogromna wiedzę a ja od roku nie byłam na forum. Jestem 7 dpt, crio. Beta 47, progesteron 15.7 ng/ml. Czy nie jest on za niski? Wizyte u lekarza mam dopiero we wtorek, nie kazał nic zmieniać, nie zwiększać leków. Rok temu poronilam, boje sie, ze to wlasnie ze wzgledu na niski progesteron. Powiedzcie mi, co myślicie. Teoretycznie miescze sie w normie w zakresie referencyjnym z labu. Pozdrawiam Was
Gratuluje:) ilu dniowy zarodek?
Czy nie możesz zadzwonić dziś do kliniki i się doradzić? W mojej klinice w kryzysowych sytuacjach dają konsultacje telefoniczne. Badałas wczesniej progesteron? Utrzymuje się taki sam czy spadł.?

reklama
Gratuluje:) ilu dniowy zarodek?
Czy nie możesz zadzwonić dziś do kliniki i się doradzić? W mojej klinice w kryzysowych sytuacjach dają konsultacje telefoniczne. Badałas wczesniej progesteron? Utrzymuje się taki sam czy spadł.?
U nas nie ma możliwości skonsultowania się z lekarzem telefonicznie niestety... Dzis pierwszy pomiar i myslalam, ze będzie duzo wyższy w związku z przyjmowaniem luteiny i dupka a tutaj jednak szału nie ma. Miałam transferowana 5 dniową blastocyste po rozmrozeniu. Rok temu tez wszystko szlo dobrze a potem beta nagle spadła i jestem teraz przewrazliwiona strasznie... Zamiast sie cieszyc to panikuje.

Do góry