Justyska13
Fanka BB :)
I jak rozplanowanie godzinowe 3x2 tzn co ile godzin?Ja mam 2 x 2 a pózniej 3 x 2 dowcipnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak rozplanowanie godzinowe 3x2 tzn co ile godzin?Ja mam 2 x 2 a pózniej 3 x 2 dowcipnie
U mnie sama krzywa insulinowa to 126 zł + glukozowa 18 zł, no ale co zrobićTak, nawet ogladal wynik i mowil ze nie jest dobry a ja bylam wtedy przed wizyta u endokrynologa.
To u Ciebie dosyc drogo ta insulina. Ja placilam chyba 19 za jedno oznaczenie. Cos ponad 70zl z glukoza razem.
Ja płaciłem za 3 oznaczenia glukozy i 3 oznaczenia insuliny łącznie 111zlTak, nawet ogladal wynik i mowil ze nie jest dobry a ja bylam wtedy przed wizyta u endokrynologa.
To u Ciebie dosyc drogo ta insulina. Ja placilam chyba 19 za jedno oznaczenie. Cos ponad 70zl z glukoza razem.
Wyobraź sobie...że mi nie powiedział nic o endometrium
Bo jakoś mnie zbił z tropu mówiąc o tym relanium i accofilu i nawet zapomniałam zapytać....ehhhBo na pewno bylo dobre[emoji6]
Ja tylko z ciekawosci pytam...
Nie badalam. Wiem ze w invikcie zlecaja badac. W novum nie...A badałaś po transferze poziom estradiolu we krwi?
Ja po pierwszych symptomach dyskomfortu od razu przeszłam na prolutex. Nie miałam różowego koloru, ale miewam po lactovaginalu i później już jest tylko gorzej. Na pewno różowe zabarwienie bierze się ze śluzówki, ciągle jej drażnienie może prowadzić do infekcji. Uważaj bo możesz być uczulona. Jeśli masz jeden prolutex to jeszcze dwa duphaston (chyba tak się pisze?) i starczy tego progesteronu. Oczywiście rozmawiaj z lekarzem. Powodzenia trzymam kciukiProlutex biorę wieczorem.....kurcze, czyli nie do końca jest to prawidłowe ...powiem mu. Miałaś też tak?
Ja placilam chyba 40 za glukozę i 150 za insulinę ;/Tak, nawet ogladal wynik i mowil ze nie jest dobry a ja bylam wtedy przed wizyta u endokrynologa.
No nie wiem jak dla mnie ten lek jest dyskusyjny w ciąży. Jednak nie wszystkie kliniki go stosują. Jeśli lekarz zaleca to ok, nie dyskutuję ale ja raczej z tego leku bym zrezygnowała. Na prawdziwe skurcze macicy jest atosiban on rzeczywiście je powstrzymuje.Choćby na skurcze macicy i wyciszenie się.
Co 12 moja drogaI jak rozplanowanie godzinowe 3x2 tzn co ile godzin?