No więc tak...recepty na relanium nie dostałam, zapytał mnie Czy chce pani otruć zarodek?
No....więc tylko dostałam jedną przed. Nospa jak najbardziej i cały arsenał leków....
Accofil-Powiedział mi żebym się zastanowiła, bo nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających, że to pomaga...tym bardziej że miałam naturalna ciążę Więc jest super! Teraz to już nie wiem co robić.
No dobra jak nie chce dac realnium to jego sprawa, ta jedna tabletka tez cos da na sam moment transferu...
mi tez mowil ze nie ma potrzeby ale uparlam sie (sa rozne szkoly pewnie, choc w kazdej klinice daja z tego co widze).
Accofil - mi tez mowil ze nie ma badan na imnunologie np na kiry- to sa testy itp, a potem na ostatniej wizycie pytal mnie czy jestem po konsultacji immunologa (jeszcze nie jestem wiec powiedzialam ze nie). Ale powiedzialam ze chce intralipid i moze sie cos tam nie zgadzal ... ale klinika to ma i podaje wiec wzielam na wlasne zyczenie troche.
Niestety to jest tak ze zalezy na jakiego lekarza trafisz... on tez ma jakies swoje doswiadczenie i zapewne prowadzi Ciebie najlepiej jak potrafi... zaufaj mu ja za pierwszym razem tez mialam transfer tylko z embryoglu, bo twierdzil ze wystarczy. I jesli u Ciebie wszystko bedzie dobrze i uda sie to oszczedzisz obciazenia sobie i zarodkowi... [emoji1307][emoji1307][emoji1307]