reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i już w domku jestem [emoji5] 9 pobranych, zobaczymy co dalej. Czekamy na telefon z kliniki. W sobote lub poniedzialek transfer. Bolalo, ale do zniesienia. Teraz boli i chodze jak robot zwolnienie narazie mam do piatku i mam lezec i odpoczywac [emoji5][emoji5]

Ekstra, czekamy razem z Toba na dobre wiesci!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] mocne kciuki za piekne zarodeczki. Bierzecie jeden czy dwa??

reklama
Nam poprostu jest pisane w tym samym czasie [emoji173]️

Jak u mnie nie chcial rosnac pecherzyk to lekarz kazal mi wziac Lamett.e i ona „pogonila” pecherzyk do wzrostu, owu byla coprawda w ok 22 dc ale byla[emoji4] tylko w tamtym cyku mialam iui (bez sukcesu) a nie transfer. A pozniej jak bedzie owulacja to nie moga Ci zrobic transferu? Ja mialam 2 razy na naturalnym i teraz zdecydowalam sie na sztuczny - taka odmiana[emoji4] a endo u Ciebie ladnie rosnie?

Jak u mnie nie chcial rosnac pecherzyk to lekarz kazal mi wziac Lamett.e i ona „pogonila” pecherzyk do wzrostu, owu byla coprawda w ok 22 dc ale byla[emoji4] tylko w tamtym cyku mialam iui (bez sukcesu) a nie transfer. A pozniej jak bedzie owulacja to nie moga Ci zrobic transferu? Ja mialam 2 razy na naturalnym i teraz zdecydowalam sie na sztuczny - taka odmiana[emoji4] a endo u Ciebie ladnie rosnie?
Tak endo zawsze wzorowe nawet teraz bylo super przy tych 12mm no na piatek jestem umowilam na kontrole moze podrosnie ale u mnie @ jak w zegarku co 28dni w zeszlym miesiacu w 14dc mialam juz 22mm pecherzyk wiec chyba w tym miesiacu bede miala cykl bezowulacyjny ponoc czasem sie zdazaja i hak na zlosc trafil sie teraz

Ale czego złego? [emoji14] Normalne, nie szukaj sobie problemów, to czas na radość. [emoji106]
Obyś nie musiała jeszcze się zaprzyjaźniać z kibelkiem, bo to dopiero wykańczające.
Mdlosci I wymioty jak.sa.mowia ze ciaza jest silna ja mam.19 tc a potrafi mnie zwymiotowac jeszcze, dzisiak jak poczulam jajka to ojejku

Tak endo zawsze wzorowe nawet teraz bylo super przy tych 12mm no na piatek jestem umowilam na kontrole moze podrosnie ale u mnie @ jak w zegarku co 28dni w zeszlym miesiacu w 14dc mialam juz 22mm pecherzyk wiec chyba w tym miesiacu bede miala cykl bezowulacyjny ponoc czasem sie zdazaja i hak na zlosc trafil sie teraz

Moze sie myle ale jesli ma 12 mm to juz zaczal rosnac tylko pewnie pozniej niz zwykle i owulacja sie przesunie? Moze mialas jakis stres albo zmiane otoczenia albo nawet zbyt jasny pokoj w nocy ( np odsloniete rolety i ksiezyc Ci swieci) moze miec wplyw na organizm. Mi lekarz tak tlumaczyl nieregularne cykle...
trzymam kciuki za piatek:) moze do tego czasu podskoczy :)

Mi też wczoraj powiedzial, ze owulacja bedzie ok 20dc bo wczoraj (13dc) pecherzyk mial 13mm. Mi zawsze bez zadnej stymulacji pozno pecherzyki dorastaly, natomiast jak bylam stymulowana czy clostrybegytem czy lametta to juz w 11 dc pecherzyki mialy 24mm i wiecej. Teraz oczywiscie biore na to co wczoraj mowil poprawke bo niejednokrotnie one po prostu nie rosly wiecej i kaplica.

reklama
Do góry