reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny to moja masa badań
Czy coś tu jest nie tak ?![emoji848]
IMG_4963.JPG
IMG_4964.JPG
IMG_4965.JPG
IMG_4966.JPG

reklama
Do starań dobrze jak jest poniżej 8. Sprawdz za jakis czas czy po tych witaminach b12, b6 i kwasie foliowym co masz zalecony cos spadnie. Jak nie to moze metylowane witaminy by Ci lepiej pomogly zbic.
A Ty masz zalecone metylowane czy nie?
Właśnie ja to chciałam pisać, jeżeli się ma mutacje to powinno się brać metylowane. Ja właśnie sobie zamówiłam takie ;)

Co szpital to inna praktyka, a u Ciebie jak tam? Miałaś już transfer po poronieniu? Bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam...
Chcialam teraz ale okazalo sie ze moj pecherzyk w 14dc tylko 12mm wiec lipa chyba nic z tego nie bedzie co miesiac cos :-( w zeszlym miesiacu wszystko super bylo ale zamykali i przenosili lab wiec moj idealny cykl przepadl a teraz lipa dr radzi nastepnym razem podejsc znowu na sztucznym zeby juz nie bylo takich problemow ale ja tak bardzo chcialam sprobowac na naturalnym ze nie wiem co teraz.

Nie wiem czy wytrzymam. Pewnie zrobię wcześniej. 11dpt już powinno coś być chyba widać.
Bo ty poprostu jesteś twarda babka :) czekasz do 14 dpt na bete?
Chociaż ja miałam zarodek dwudniowy, więc moze nie powinnam tak wcześnie.
I wykrakałam. Właśnie zaczął mnie boleć pęcherz, jakbym przeziębiła.

Chcialam teraz ale okazalo sie ze moj pecherzyk w 14dc tylko 12mm wiec lipa chyba nic z tego nie bedzie co miesiac cos :-( w zeszlym miesiacu wszystko super bylo ale zamykali i przenosili lab wiec moj idealny cykl przepadl a teraz lipa dr radzi nastepnym razem podejsc znowu na sztucznym zeby juz nie bylo takich problemow ale ja tak bardzo chcialam sprobowac na naturalnym ze nie wiem co teraz.

Kurcze jaka szkoda [emoji20][emoji20][emoji20]

Dziewczyny mam pytanie. Możliwe bym w 7 tygodniu miala juz mdłości? aż się boje czy to nie za wcześnie lub objaw czegoś złego
Ale czego złego? [emoji14] Normalne, nie szukaj sobie problemów, to czas na radość. [emoji106]
Obyś nie musiała jeszcze się zaprzyjaźniać z kibelkiem, bo to dopiero wykańczające.

reklama
Hej. Dzis podgladalam jajeczka. Na razie jest ich 8. Najwieksze ma 13 mm. Endometrium uroslo 6-7 mm. To 5 dzien stymulacji. Przede mna jeszcze 5 takich dni. Obok gonal f 150 ml, mam robic sobie zastrzyki z Luveris i Orgalutral. Mial ktos podobna stymulacje?
Poprosze o wpisanie mnie na 8.07 podgladanie jajeczek przed in vitro.

No to idziesz jak burza!! Ladny wynik!!

Do góry