@Mysza87 @anielka0612 jak Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja lepiej się czuję i brzuch już nie boli. Mam nadzieję że ten ból wczorajszy to mój Kropus wgryzający się
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
I przepraszam bo dopiero zauważyłam ze sie pomylilam. Heparyne ja mam zlecona do minimum 8tc a nie 8 miesiąca [emoji6]
A homocysteine mam 9,76
Forget-me-not...
Do starań dobrze jak jest poniżej 8. Sprawdz za jakis czas czy po tych witaminach b12, b6 i kwasie foliowym co masz zalecony cos spadnie. Jak nie to moze metylowane witaminy by Ci lepiej pomogly zbic.A homocysteine mam 9,76
A Ty masz zalecone metylowane czy nie?
Mnie nic nie boli. Wczoraj zakłuł mnie brzuch delikatnie kilka razy, a dziś już zero jakichkolwiek bólów. Wręcz zaczynam się obawiać, czy to nie jest zły objaw. Nawet mnie piersi nie bolą. Normalnie zero objawów. Niby dopiero 5 dpt, a ja już głupawki dostaję. Chciałabym już wiedzieć co i jak.@Mysza87 @anielka0612 jak Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja lepiej się czuję i brzuch już nie boli. Mam nadzieję że ten ból wczorajszy to mój Kropus wgryzający się
Margit2018
No jak to ciebie nie pamiętamy! Jasne że pamiętamy. A w czechach to gdzie?Dziewczyny nie było mnie już tu sto lat! wracam do walki po ponad półrocznym porządnym resecie głowy. Kurka jest tu ktoś kto mnie jeszcze pamięta? Czy wszystkie już zaciążone?
Decydujemy się na klinikę w Czechach jakąś. Leczy się któraś może? Piszcie gdzie i kogo polecacie. Z góry dziękuję.
G
gość_AL19
Gość
Dziewczyny mam pytanie. Możliwe bym w 7 tygodniu miala juz mdłości? aż się boje czy to nie za wcześnie lub objaw czegoś złego
Marzycielka7
Do starań dobrze jak jest poniżej 8. Sprawdz za jakis czas czy po tych witaminach b12, b6 i kwasie foliowym co masz zalecony cos spadnie. Jak nie to moze metylowane witaminy by Ci lepiej pomogly zbic.
A Ty masz zalecone metylowane czy nie?
Chyba nie ale spojrzę w domu wieczorem bo nie mam teraz jak
G
gość_AL19
Gość
@AleAle27 czy miałaś jakieś bóle po transferze? Ja jestem 5dpt i nic mnie nie boli, ani brzuch, ani piersi. Czy to dobrze?
Bo ty poprostu jesteś twarda babka czekasz do 14 dpt na bete?
reklama
anielka0612
Ja dziś totalne 0 jakichkolwiek boli, skurczy itp. Specjalnie nie brałam nic przeciwrozkurczowego, żeby sprawdzić. Piersi tez totalnie nic. Jedynie znowu mam temperaturę - właśnie mierzylam i wyszło 37oC.@Mysza87 @anielka0612 jak Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja lepiej się czuję i brzuch już nie boli. Mam nadzieję że ten ból wczorajszy to mój Kropus wgryzający się
Czekam na wyniki progesteronu i zobaczymy jaki bedzie.
Jak ja chciałabym już cokolwiek wiedziec..
Podziel się: