reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Mysza87 @anielka0612 jak Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja lepiej się czuję i brzuch już nie boli. Mam nadzieję że ten ból wczorajszy to mój Kropus wgryzający się
Mnie nic nie boli. Wczoraj zakłuł mnie brzuch delikatnie kilka razy, a dziś już zero jakichkolwiek bólów. Wręcz zaczynam się obawiać, czy to nie jest zły objaw. Nawet mnie piersi nie bolą. Normalnie zero objawów. Niby dopiero 5 dpt, a ja już głupawki dostaję. Chciałabym już wiedzieć co i jak.

Dziewczyny nie było mnie już tu sto lat! wracam do walki po ponad półrocznym porządnym resecie głowy. Kurka jest tu ktoś kto mnie jeszcze pamięta? :) Czy wszystkie już zaciążone? :)
Decydujemy się na klinikę w Czechach jakąś. Leczy się któraś może? Piszcie gdzie i kogo polecacie. Z góry dziękuję.
No jak to ciebie nie pamiętamy! Jasne że pamiętamy. A w czechach to gdzie?

reklama
@Mysza87 @anielka0612 jak Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja lepiej się czuję i brzuch już nie boli. Mam nadzieję że ten ból wczorajszy to mój Kropus wgryzający się
Ja dziś totalne 0 jakichkolwiek boli, skurczy itp. Specjalnie nie brałam nic przeciwrozkurczowego, żeby sprawdzić. Piersi tez totalnie nic. Jedynie znowu mam temperaturę - właśnie mierzylam i wyszło 37oC.
Czekam na wyniki progesteronu i zobaczymy jaki bedzie.

Jak ja chciałabym już cokolwiek wiedziec..

Do góry