reklama
G
gość_AL19
Gość
Dziewczyny co brałyście ze sobą do kliniki w dbou punkcji poza koszulą nocną, jakimś kapciami i ewentualnym szlafroczkiem? Bo mi tylko tyle powiedzieli...
Tylko koszulkę i kapcie
Encotron 10 mg, spasmolinie lekarz mówił że mogę do 3 dziennie, brałam 1, ale dziś cały czas mnie boli podbrzusze więc wzięłam 2 i 2 nospy. Na noc jeszcze wezmęA możesz mi napisać jaka dawkę bierzesz sterydu i ile bierzesz tej spasmoliny i nospe?
I trzymam kciuki za piątkowa bete
anielka0612
Fanka BB :)
Ja nic nie brałam, bo wszystko dostałam w klinice.Dziewczyny co brałyście ze sobą do kliniki w dbou punkcji poza koszulą nocną, jakimś kapciami i ewentualnym szlafroczkiem? Bo mi tylko tyle powiedzieli...
anielka0612
DziekujeEncotron 10 mg, spasmolinie lekarz mówił że mogę do 3 dziennie, brałam 1, ale dziś cały czas mnie boli podbrzusze więc wzięłam 2 i 2 nospy. Na noc jeszcze wezmę
A dalej się srednio czujesz? Bo ja jakoś tez niewyraźna jestem.
Mam trochę więcej energii niż do południa, ale brzuszek dokucza po tabletkach na chwilę pomaga, ale nie na długoDziekuje❤
A dalej się srednio czujesz? Bo ja jakoś tez niewyraźna jestem.
Śliwka12345
A co było u ciebie nie tak z immunologia?Myślę że to 50 na 50, jest mnóstwo Dziewczyn, którym udało się za pierwszym razem, także mocno w to wierz, że u Ciebie tak będzie- tego Ci życzę.
U mnie po 2 nieudanym zaczęliśmy badać immunologię bo Blastki były piękne. Jestem po leczeniu immunologicznym i wierzę, że to mi pomoże &&
A wiesz czy macie Mrozaczki?
Śliwka12345
Ostatnio jak oglądałam z nią wywiad to mówiła że dwóch jej synów jest z in vitroA ona ma dziecko z in vitro ? Przecież trąbią na lewo i prawo, że pomogła im naprotechnologia ..
motylek24
Możesz nawet nic nie brać. Dadzą spódniczkę i jednorazowe kapcie. Ja miałam swoją koszulkę, jednorazowe kapcie otrzymałam od przemiłej Pani.Dziewczyny co brałyście ze sobą do kliniki w dbou punkcji poza koszulą nocną, jakimś kapciami i ewentualnym szlafroczkiem? Bo mi tylko tyle powiedzieli...
reklama
Sliweczko pisałam na poprzedniej stronie do Mysza87A co było u ciebie nie tak z immunologia?
Podziel się: