reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie tez oatatnio byl acard neoparin atosiban. I beta nie drgnela. Podchodze kolejny raz... U mnie nk 10%
Dziewczyny, wytlumaczycie mi o co chodzi z tymi nk? Jaki maja wplyw i na co i jak sie je bada? I kiedy sa w ogole wskazania do ich zbadania? Dziekuje. Czytam ciągle jak o nich piszecie a nie wiem o co chodzi [emoji85]

reklama
@Dgd dziękuję kochana za wiadomosc. Jeszcze ta homocysteine chce jakos obnizyc witaminami metylowymi i mama nadzieje ze juz sie uda. Scratching endometrium zrobiony wiec tez mam nadzieje ze cos pomoze.

Mam tylko pytanie do ciebie i pozostalych @dżoasia moze ty masz tez wiedze na ten temat i w miare mozliwosci podpowiesz. Dostalam leki (viagre) sildenafil actavis 50 mam stosowac od 2 dc dowcipnie po 1/2 tab 4 x dziennie. Czytalam ze to niby na lepsze endometrium. @Dgd @dżoasia @ilmenau sluszalyscie cos o tym? Co mi mozecie o tym powiedzieć? Czy to faktycznie pomaga?

Niestety nie pomogę, bo nic nie wiem na temat tego leku :(

Dziewczyny, wytlumaczycie mi o co chodzi z tymi nk? Jaki maja wplyw i na co i jak sie je bada? I kiedy sa w ogole wskazania do ich zbadania? Dziekuje. Czytam ciągle jak o nich piszecie a nie wiem o co chodzi [emoji85]
Nk to naturalni zabojcy badanie to subpopulacji limfocytów i robi się z krwi. Komórki Nk wykrywają ciało obce, które niszczą.

reklama
Do góry