reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam robic co 72h, ale wyjdzie mi w pon, sr, pt sam progesteron i pozniej poniedziałek razem już z beta.

Ultrogestan biorę doustnie, choć można tez dopochwowe. Ale ja już mam dość luteiny i śmieje się, ze za chwile to nic już tam nie zmieszczę :ninja2: :-D

Nie wiem skąd jestes, ale mogę podpowiedzieć ze w Czechach Crinone jest polowe tańszy niż u nas. I normalnie respektują polskie recepty.
Ja właśnie się tak wczoraj zaopatrzyłam:)
Ale internetowo też można zamowic? Do Czech mam kawał drogi, jestem z środkowej Polski.Jedno opakowanie już kupiłam....PROLUTEX też wcale nie tani...

reklama
Ale internetowo też można zamowic? Do Czech mam kawał drogi, jestem z środkowej Polski.Jedno opakowanie już kupiłam....PROLUTEX też wcale nie tani...
Nie sadze żeby było można internetowo bo w końcu musisz dostarczyć receptę. I w tej, co ja kupowałam trzeba było go sibie wcześniej zamówić.
Ja tez mam jedno op i zobaczymy, czy bede musiała jechac po następne :)
Masakra z tymi cenami za leki. Wczoraj poszło 300, ostatnio prawie 200. Dobrze ze intralipid nie podawałam w klinice, bo kolejne 800 byłoby nie moje.

Nie sadze żeby było można internetowo bo w końcu musisz dostarczyć receptę. I w tej, co ja kupowałam trzeba było go sibie wcześniej zamówić.
Masakra z tymi cenami za leki. Wczoraj poszło 300, ostatnio prawie 200. Dobrze ze intralipid nie podawałam w klinice, bo kolejne 800 byłoby nie moje.
U mnie za sam transfer wyszła łącznie 4000 zł. Plus leki. Ładnie na nas zarabiają.

Dziewczyny jestem nowa.Przygotowuje sie do in vitro w invimed Poznań. Powiedzcie mi proszę jak to wygląda, ile dni trwa itp. W tej chwili czekam na okres i rozpoczne stymulacje puregonem.

Daj spokój. Ja od tamtego tygodnia razem z wizytami i lekami wydałam już 700 zł. A jeszcze 2000 za transfer i rozmrożenie zarodka , PROLUTEX , heparyna itd:( myślę że ok. 4000 się uzbiera...

U mnie za sam transfer wyszła łącznie 4000 zł. Plus leki. Ładnie na nas zarabiają.
Daj spokój. Ja od tamtego tygodnia razem z wizytami i lekami wydałam już 700 zł. A jeszcze 2000 za transfer i rozmrożenie zarodka , PROLUTEX , heparyna itd:( myślę że ok. 4000 się uzbiera...
Ja za transfer płaciłam 1500zl, do tego 2 wizyty, ale jedna miałam gratis do pakietu stymulacji. Same głupie badania krwi już ponad 200zl. Jak to człowiek zaczyna liczyć to włosy dęba stają.

Ale nie chce o tym myslec, bo teraz nie ma to najmniejszego znaczenia. Ważne jest, żeby się udało :)

reklama
Hej dziewczyny proszę czy ktoras mi pomoże w interpretacji wyniku. Wizyta u dr paśnika dopiero za miesiąc :( czy ten wynik przekreśla wszystko czy jest jeszcze jakaś szansa?
Pozdrawiam serdecznie
IMG_20190629_164310.png

Do góry