jagodaaga
Fanka BB :)
Czy to dopochwowe jest?@jagodaaga Ja brałam progesteron besins, kolejna dawka progesteronu. Odlot po tym miałam, a po jakimś czasie spanie mnie brało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to dopochwowe jest?@jagodaaga Ja brałam progesteron besins, kolejna dawka progesteronu. Odlot po tym miałam, a po jakimś czasie spanie mnie brało.
To kiedy pierwsza beta?Ja, ja, ja łapie
Mam zalecone 8.07 Wcześniej na pewno nie bede robic Ja zrazona poprzednim razem nie bede się spieszyć.To kiedy pierwsza beta?
@jagodaaga NieCzy to dopochwowe jest?
Kochana bardzo się cieszę że wszytko w porządku, z tym łożyskiem to pilnuj się i więcej leż, może kroś z rodziny pomoże ci przy małym byś mogła wiecej odpoczywać. Pięknie gratuluję cudownych widoków i kolejnego szczęścia zazdroszczę kochana ale pozytywnieDziewczynki miłego dnia dla wszystkich.
Ja po wczorajszej wizycie mam obniżoną dawkę heparyny, bo jak się okazuje przepływy są tak dobre, że dziecko ładnie nabiera masy. Mamy 260g cudowności, szczęścia, miłości. [emoji7][emoji7]
Żeby nie było zbyt pięknie, to oczywiście coś z łożyskiem... do kontroli za dwa tygodnie mam się stawić. Chyba mam za nisko, ale po wczorajszych emocjach już mało co pamiętam. Przed oczami cały czas mam śpiącego maluszka [emoji85]
Każdej z was życzę wytrwałości i dużo sił, dla takich widoków - warto! Dla kopniaczków - warto! Marzenia się spełniają [emoji123][emoji106]
To pewnie po tym kręciło mi się w głowie... a zastanawiałam się po czym to..@jagodaaga Ja brałam progesteron besins, kolejna dawka progesteronu. Odlot po tym miałam, a po jakimś czasie spanie mnie brało.
Właśnie mnie lekarka pytała, czy mi coś po nim było i się zastanawiałam skąd takie pytanie Mi się nic nie dzieje. Choć ja teraz biorę czeski odpowiednik UltrogestanTo pewnie po tym kręciło mi się w głowie... a zastanawiałam się po czym to..
Ja miałam zrobić przed punkcjaPytanie, czy w dniu trsnsferu- crio lub dzień przed miałyście zlecone badanie progesteronu i estradiol?nie dostałam skierowania, a zapomniałam zapytać
U mnie zalecane było w 3,7 i 10 dniu robienie bety progresteronu i estradiolu.Mam zalecone 8.07 Wcześniej na pewno nie bede robic Ja zrazona poprzednim razem nie bede się spieszyć.
Ty powtarzasz w poniedziałek?
Justin, bo ja zamierzam robić tak badania...pamietasz na jakim poziomie musi się utrzymywać progesteron? I przy ilu dnoowym zarodku tak badania robiłaś?U mnie zalecane było w 3,7 i 10 dniu robienie bety progresteronu i estradiolu.
To masz wolne nerwy, ha bym chyba nie wytrzymała tyle czasu.
W poniedziałek mam jeszcze raz badania i wizytę.
A Ty jak się czujesz, zrelaksowałaś się dzisiaj?