reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wlasnie biore Glucophage 750 2 x dziennie czyli 1500 i zastanawiam się nad ovarinem
Tak bym chciala ominąć kolejna stymulację [emoji20]... ale zobaczymy czas pokaże ...
Trzymam mocno kciuki żeby się udało i wierzę że tak będzie [emoji4]
Ile przed crio wlaczalyście kwas foliowy?
Biorę kwas foliowy non stop od jakiś 3 lat ;)
Jak akurat nie staram się o dziecko to dobrze działa na paznokcie i włosy ;)

A na nie za bardzo wybujałe endometrium co wziąć ?

Tutaj to juz dieta...
Awokado
Pestki
Ryby tluste (czytalam ze najmniej rteci bedzie mial sledz i losos z takich popularnych, bo tunczyk odpada)
Wino albo sok z aronii (albo jedno i drugie[emoji3])
Suszone morele
Orzechy
Itp
Duzo wody na pewno tez nie zaszkodzi dla calego organizmu...

Tutaj to juz dieta...
Awokado
Pestki
Ryby tluste (czytalam ze najmniej rteci bedzie mial sledz i losos z takich popularnych, bo tunczyk odpada)
Wino albo sok z aronii (albo jedno i drugie[emoji3])
Suszone morele
Orzechy
Itp
Duzo wody na pewno tez nie zaszkodzi dla calego organizmu...
Ja teraz tez jem dużo z polecanych rzeczy, a endo srednio urosło. W poprzednim cyklu było spoko, a teraz coś nie chce rosnąć. Choć lekarka twierdzi, ze jest Ok i nie ma co sie panikowac :) Tylko z ta woda mam problem, bo jestem osoba, która zawsze bardzo mało Piła i wmusić w siebie 2 l to u mnie graniczy z cudem:ninja2:

Ale muszę przyznać, ze Acard i Neoparin robią swoje, bo dziś skaleczyłam się nożem i z 15min krew się lala8-)

Jak myślicie, czy już dziś jeść ananasa - transfer w piątek? Choć coś kojarze, ze któraś pisała, ze przy wysokim Nk jest niewskazany.

reklama
Do góry