reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde to masz podobne zalecenia, mocno trzymam kciuko zeby sie udalo!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A intralipid w sumie ile masz ml??
500 ml jednorazowo czy np 200? Ile to sa te dwie dawki?
Bo ja mam 250 ml jednorazowo (wiem ze woreczki sa po 100 ml)
Fajnie, ze zalecenia sa podobne, bo znaczy, ze jeszcze inny lekarz liczy, ze beda skuteczne ;)
Ja mam mieć po 500ml tego 20%, bo wiem ze jest jeszcze 10%. Także sporo tego jest. Ale najwazniejsze, żeby podzialalo:)

Sorki, jestem niedouczona;) na go ten intralipid??;)
Dżizessss, cała ja!! Helpppp!!!właśnie wyjechałam na długi weekend, zabrałam estrofem który mam zacząć brać przed crio, ale rozpiski nie wzięłam:((( pamiętacie ile tego braliście dziennie??
Intralipid jest na obniżenie komórek NK:) Ja etrofer brałam najpierw 3 dni po 2, pozniej kolejne 3x3, a teraz 4 dziennie. Endomertium w 10dc ma 7,4mm wiec jak na mnie całkiem ladnie:)

reklama
@Forget-me-not... to fajnie, ze te tabletki lepiej Ci się sprawdzają. Ja tez na początku miałam mdłości, ale dosyć szybko mi przeszły.

Mam nadzieje, ze mój kropek bedzie waleczny i postanowi ze mna zostac na 8,5 mca:)

Tak ostatnio sobie uświadomiłam, ze gdyby pierwsze kropki ze mna zostały to niedługo bym rodziła. Straszna taka mysl, ale może one tylko zmieniły termin przyjścia na ten świat.

Ja jestem w Novum i mialam 3×1 na poczatku. A pozniej od 11dc 4×1 ale tylko dletego ze ja endo mialam cienkie.
Mysle ze Ty masz 3×1 szczegolnie ze Ci sie tak kojarzy.
Jednak udało sie podejść do crio? Hormony sie unormowaly? Super[emoji4]
Nadal nie wiem co będzie ....dziś 1 dzień okresu, ale nie wiem czy torbiele się wchłonęły, może okazać się że nie- będę wiedziała po niedzieli, jeśli nie to dupa. tsh po 5 dniach odstawienia orgametril spadło z ponad 9 na 7, więc może i jest jakaś szansa...ale co z tego jak zaraz przyjdzie mi włączyć encorton, a dziewczyny piszą że po tym skacze,:(....i estrofem też nie wiem czy nie skoczy. Nie nastawiam się zupełnie na nic .

reklama
Do góry