reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak dajecie rady w te upały?Ja jak mialam apetyt tak teraz w ogóle nie myslę o jedzeniu tylko pije wodę:-( Rano jak wstałam to brzuszek malutki :-) :)
W nas w Paryżu pogoda taka se ani upałów ani zimna .Czekam na słoneczko żeby się opalic A tu lato jakoś się obrazilo.Pamietam rok temu jak już byłam prawie ku koncowce ciąży upał czy nie ja fizycznie czułam się świetnie nogi nie puchy energii kupa.Tylko psychicznie dół bo urodziłam 2 tygodnie po terminie i wariowalam

reklama
W nas w Paryżu pogoda taka se ani upałów ani zimna .Czekam na słoneczko żeby się opalic A tu lato jakoś się obrazilo.Pamietam rok temu jak już byłam prawie ku koncowce ciąży upał czy nie ja fizycznie czułam się świetnie nogi nie puchy energii kupa.Tylko psychicznie dół bo urodziłam 2 tygodnie po terminie i wariowalam
Oj w Polsce dają upały popalić ponad 30 stopni w cieniu:-(Ja juz prawie 17 tc a brzuszek maluski pewnie wysoczy jeszcze:-)

Dziewczyny jak dajecie rady w te upały?Ja jak mialam apetyt tak teraz w ogóle nie myslę o jedzeniu tylko pije wodę:-( Rano jak wstałam to brzuszek malutki :-) :)
Ja może apetytu nie mam, ale wybija odpowiednia godzina i nie ma bata by czegoś nie zjeść. Mówisz, że nadal malutki? A upały są nie do wytrzymania...

Ehhhh mowie pojde za dobra passa Kurci i zrobie test 6dpt nad ranem mnie tknelo.... I nic.:( jedna kreska:(
Ulala, ja na test się nie zdecydowałam, tylko leciałam na betę w 6dpt blastusia. Nie ma co się smucić, na tak szybkim etapie to mało jaki test pokaże dwie kreski.

J
Pala jak tam ruchy twojego malenstwa bo u mnie ciaza a wsluchuje sie codziennie
I mnie tez cisza lekarz mi powiedzial ostatnio na wizycie, ze ruchy w pierwszej ciazy bede czula tak po 20 tc. Ze to tak nie ma wczesniej ...ja mowie bo kazdy sie pyta a ja sie stresuje nio I tyle sie dowiedzialam.A wedlug usg juz mamy 16+6 ☺ To samo z brzuchem myslalam.ze to od razu praktycznie widac a ja dalej chudzinka, na wadze przybieram a brzuszek maly..

Ja może apetytu nie mam, ale wybija odpowiednia godzina i nie ma bata by czegoś nie zjeść. Mówisz, że nadal malutki? A upały są nie do wytrzymania...

Ulala, ja na test się nie zdecydowałam, tylko leciałam na betę w 6dpt blastusia. Nie ma co się smucić, na tak szybkim etapie to mało jaki test pokaże dwie kreski.
Ja mam malutki nie wiem czemu lekarz nie zwraca uwagi nic nie mowi a I Cb jak?Czy mam sie niepokoic?

reklama
Do góry