W nas w Paryżu pogoda taka se ani upałów ani zimna .Czekam na słoneczko żeby się opalic A tu lato jakoś się obrazilo.Pamietam rok temu jak już byłam prawie ku koncowce ciąży upał czy nie ja fizycznie czułam się świetnie nogi nie puchy energii kupa.Tylko psychicznie dół bo urodziłam 2 tygodnie po terminie i wariowalamDziewczyny jak dajecie rady w te upały?Ja jak mialam apetyt tak teraz w ogóle nie myslę o jedzeniu tylko pije wodę:-( Rano jak wstałam to brzuszek malutki
reklama
Oj w Polsce dają upały popalić ponad 30 stopni w cieniu:-(Ja juz prawie 17 tc a brzuszek maluski pewnie wysoczy jeszcze:-)W nas w Paryżu pogoda taka se ani upałów ani zimna .Czekam na słoneczko żeby się opalic A tu lato jakoś się obrazilo.Pamietam rok temu jak już byłam prawie ku koncowce ciąży upał czy nie ja fizycznie czułam się świetnie nogi nie puchy energii kupa.Tylko psychicznie dół bo urodziłam 2 tygodnie po terminie i wariowalam
Pini88
Fanka BB :)
J
Pala jak tam ruchy twojego malenstwa bo u mnie ciaza a wsluchuje sie codziennieDziewczyny jak dajecie rady w te upały?Ja jak mialam apetyt tak teraz w ogóle nie myslę o jedzeniu tylko pije wodę:-( Rano jak wstałam to brzuszek malutki
Pini88
Chcialam napisac ciszaJ
Pala jak tam ruchy twojego malenstwa bo u mnie ciaza a wsluchuje sie codziennie
NadziejaJest
Ehhhh mowie pojde za dobra passa Kurci i zrobie test 6dpt nad ranem mnie tknelo.... I nic. jedna kreska
Pini88
Niedobrze kochana u mnie jak nawet mialam ciaze potwierdzona to test pokazywal 1 kreskeEhhhh mowie pojde za dobra passa Kurci i zrobie test 6dpt nad ranem mnie tknelo.... I nic. jedna kreska
Vinszka
Ja może apetytu nie mam, ale wybija odpowiednia godzina i nie ma bata by czegoś nie zjeść. Mówisz, że nadal malutki? A upały są nie do wytrzymania...Dziewczyny jak dajecie rady w te upały?Ja jak mialam apetyt tak teraz w ogóle nie myslę o jedzeniu tylko pije wodę:-( Rano jak wstałam to brzuszek malutki
Ulala, ja na test się nie zdecydowałam, tylko leciałam na betę w 6dpt blastusia. Nie ma co się smucić, na tak szybkim etapie to mało jaki test pokaże dwie kreski.Ehhhh mowie pojde za dobra passa Kurci i zrobie test 6dpt nad ranem mnie tknelo.... I nic. jedna kreska
I mnie tez cisza lekarz mi powiedzial ostatnio na wizycie, ze ruchy w pierwszej ciazy bede czula tak po 20 tc. Ze to tak nie ma wczesniej ...ja mowie bo kazdy sie pyta a ja sie stresuje nio I tyle sie dowiedzialam.A wedlug usg juz mamy 16+6 ☺ To samo z brzuchem myslalam.ze to od razu praktycznie widac a ja dalej chudzinka, na wadze przybieram a brzuszek maly..J
Pala jak tam ruchy twojego malenstwa bo u mnie ciaza a wsluchuje sie codziennie
Ja mam malutki nie wiem czemu lekarz nie zwraca uwagi nic nie mowi a I Cb jak?Czy mam sie niepokoic?Ja może apetytu nie mam, ale wybija odpowiednia godzina i nie ma bata by czegoś nie zjeść. Mówisz, że nadal malutki? A upały są nie do wytrzymania...
Ulala, ja na test się nie zdecydowałam, tylko leciałam na betę w 6dpt blastusia. Nie ma co się smucić, na tak szybkim etapie to mało jaki test pokaże dwie kreski.
reklama
Vinszka
Dla obcych niewidoczny, ale ja już go widzę. Jeszcze chwila i czuję, że piłeczka mi wyskoczy.Ja mam malutki nie wiem czemu lekarz nie zwraca uwagi nic nie mowi a I Cb jak?Czy mam sie niepokoic?
Podziel się: