reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
CZERWIEC to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-06-12 Pala podglądanie maluszka
2019-06-12 Beata 4 termin porodu
2019-06-14 allime Druga wizyta po transferze i podglądanie kropka
2019-06-15 Kurcia beta I
2019-06-17 Skarbulenka podglądanie maluszka + prenatalne I trymestru
2019-06-24 TheKalinka84 konsultacja przed ivf
2019-06-28 Vinszka podgladanie maluszka ❤️
2019-07-01 Konstancja27 wizyta serduszkowa ❤️
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-07-26 Vinszka połówkowe
2019-08-08 Dzoannna wizyta w nowej klinice
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-05-20 mariakowalska89 termin porodu
2019-08-28 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu

reklama
@Pala życzymy pięknych widoków na usg:)
@Beata 4 kochana cudownego spotkania z maluszkami, czekamy na zdjęcia :)
@Pala pochwal się fotkami maluszka! Mi tak brak widoków! @Beata 4 niesamowita przygoda przed Tobą mamuśka! Witamy na świecie nasze forumowe cudowności.

Dziewczyny miłego dnia! Nas te upały wykańczają. [emoji85]

Cokolwiek byś nie czuła 3dpt to na pewno nie są to objawy świadczące ani o ciąży ani o jej braku. Bóle brzucha czy bóle piersi na tym etapie niczego nie przesądzają a najgorsze co można robić to obsesyjnie szukać w internecie jakie inni mieli objawy na tym samym etapie. Wiem bo to kilka już razy przerabiałam :) Najlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to zająć się czymkolwiek innym, umów się z kimś kto zajmie Ci czas i głowę, mi to pomagało oderwać się tylko od jednego. Tak wiec ogarnij się i trzymam mocno kciuki :)
Dziekuje Kochana:) mi to tak ktos musi przemowic do tego mojego rozumku. Ja w duchu wiem ze bez sensu wypatrywac objawow ale...czekam do tej soboty badz pt zrobie bete;)

@Pala pochwal się fotkami maluszka! Mi tak brak widoków! @Beata 4 niesamowita przygoda przed Tobą mamuśka! Witamy na świecie nasze forumowe cudowności.

Dziewczyny miłego dnia! Nas te upały wykańczają. [emoji85]
Jasne że się pochwalę, ja też się nie mogę doczekać spotkania z maluszkiem:-)Upały dają w kość w domu gorąco na zewnątrz jeszcze bardziej…A jak Vinszka brzuszek rośnie?Ja wagowo coś przybralam od ostatniej wizyty 2 kg a brzuszek jak zjem większy rano mniejszy:-) Ale ostatnio pisała mi znajoma że jej w 6 miesiącu wykoczył a na koniec ciąży jak ją widziałam to faktycznie była duża:-)

Jasne że się pochwalę, ja też się nie mogę doczekać spotkania z maluszkiem:-)Upały dają w kość w domu gorąco na zewnątrz jeszcze bardziej…A jak Vinszka brzuszek rośnie?Ja wagowo coś przybralam od ostatniej wizyty 2 kg a brzuszek jak zjem większy rano mniejszy:-) Ale ostatnio pisała mi znajoma że jej w 6 miesiącu wykoczył a na koniec ciąży jak ją widziałam to faktycznie była duża:-)
Rośnie, ale wolno.

Ostatnio byłam w sklepie i ekspedientka woła kobietę ciężarna. Uradowana się roglądam, bo mam zamiar skorzystać, a tu idzie kobietka z wielkim arbuzem [emoji1751] no to czekałam na swoją kolej grzecznie hehehe

W spodenkach i t-shirtcie niewidoczny.

reklama
Rośnie, ale wolno.

Ostatnio byłam w sklepie i ekspedientka woła kobietę ciężarna. Uradowana się roglądam, bo mam zamiar skorzystać, a tu idzie kobietka z wielkim arbuzem [emoji1751] no to czekałam na swoją kolej grzecznie hehehe

W spodenkach i t-shirtcie niewidoczny.
To ja też tak mam wolno rośnie, ale najważniejsze , żeby maleństwo rosło zdrowo:-)

Do góry