reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam.Dziewczyny pozbędę się leków.Prolutex 10 szt ważność 10.2020(strzykawki i igły mam do tego,oraz waciki obciążające),Duphaston 23 tabletki ważność 07.2023 i luteine dopochwowa 12 tabletekwaznosc 04.2021
Ja na chwilę obecną po 3 nieudanych transferach odpuszczam.Moze komuś się przydadzą jeszcze.

reklama
Witam.Dziewczyny pozbędę się leków.Prolutex 10 szt ważność 10.2020(strzykawki i igły mam do tego,oraz waciki obciążające),Duphaston 23 tabletki ważność 07.2023 i luteine dopochwowa 12 tabletekwaznosc 04.2021
Ja na chwilę obecną po 3 nieudanych transferach odpuszczam.Moze komuś się przydadzą jeszcze.
Zainteresowana.
Napisz priv.

Dziewczyny ja juz po wizycie uendokrynologa. Mam zwiekszona dawke Euthyroxu polaczyl to wszystko co biore w tygodniu czyli 3x75 i 4x polowka 75 i wyszla mu srednia przyjmowanej teraz dawki 53, 57 wiec by nie bylo takich wahan w dawce pomiedzy 75 a polowka 75 to mam przyjmować przez 7 dni dawke 50 a w poniedzialek i czwartek dodatkowo polowke 25. Wiec wychodzi na to ze przez 4 dni biore 50 a przez 2 dni 62, 5. Oczywiscie bede to kontrolować. Zdziwil sie ze z taka tarczyca dopuscil mnie lekarz do transferu. Na prolaktyne dostalam bromergon. Mam brac polowke przez 5 dni i zrovic badanie. Jesli bedzie powyzej 20 to brac przez kolejne 7 dni cala tabletkę i ponownie zrobić badanie prolaktyny.

Prolutex bym przygarbela. W jakiej cenie?

Dziękuję za odpowiedź :) Bardzo trzymam za Ciebie, za Was kciuki :) Ja też pamiętam brałam Encorton i Bromergon również. a luteine w ciąży brałam do piątego miesiąca.

reklama
Do góry