reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia trzymam kciuki!!!

@Olk@24 jak u Ciebie sytuacja?

@Agniecha1508 dziękuje za pamięć :)Jakoś do przodu ale czuje się nadal średnio więc jak czytam w książce-Brawo to już czas w którym czujesz się wspaniale ! to nie wiem czy śmiać się czy płakać ;)
Trzymam kciuki za stymulacje dawczyni i pomyślny przebieg procesu!!!

@Marzycielka7 ,@Elessi i pozostałe starające się i walczące trzymam kciuki za Was!

reklama
@Kurcia trzymam kciuki!!!

@Olk@24 jak u Ciebie sytuacja?

@Agniecha1508 dziękuje za pamięć :)Jakoś do przodu ale czuje się nadal średnio więc jak czytam w książce-Brawo to już czas w którym czujesz się wspaniale ! to nie wiem czy śmiać się czy płakać ;)
Trzymam kciuki za stymulacje dawczyni i pomyślny przebieg procesu!!!

@Marzycielka7 ,@Elessi i pozostałe starające się i walczące trzymam kciuki za Was!
U mnie bez zmian .

Dziewczyny encorton to jednak steryd a nie witamina i wiadomo, że ma skutki uboczne.
Bierze się go jednak po coś. Niektórzy lekarze straszą powikłaniami dla dziecka, a inni uważają, że dawka 10-15mg jest na tyle mała, że nie powinna mieć znaczenia. Różne szkoły, różne podejścia.
Ale przeczytajcie ulotkę duphastonu ;) ile tam jest powikłań dla płodu ;) albo lepiej nie czytajcie.

Dziewczyny encorton to jednak steryd a nie witamina i wiadomo, że ma skutki uboczne.
Bierze się go jednak po coś. Niektórzy lekarze straszą powikłaniami dla dziecka, a inni uważają, że dawka 10-15mg jest na tyle mała, że nie powinna mieć znaczenia. Różne szkoły, różne podejścia.
Ale przeczytajcie ulotkę duphastonu ;) ile tam jest powikłań dla płodu ;) albo lepiej nie czytajcie.
Dlatego teraz bym chciala sprobowac crio naturalnie mam nadzieje ze moj dr sie zgodzi bez zadnych lekow

oby to był strzał w dziesiątkę, aczkolwiek jest wiele niewiadomych co się stało że się nie udało... hmm dziś byłam oddać krew na homocysteine i zobaczę co tu wyjdzie, wyniki mają być prawdopodobnie w piątek bo to jest badanie wysyłkowe
W naturalnych staraniach też czasami po prostu nie wychodzi .. trzeba mieć nadzieję !!
Trzymam kciuki za dobry poziom ;)

Dziewczyny chciałam zapytać zrobiłam badanie progesteronu dzisiaj po odstawieniu lutinusa nie mam zadnych leków, i poziom na dzień 15+5 tc 33.80 ng/ml. Czy nie jest za niski nie ma plamien czuje sie w porzadku:-)

Dziewczyny chciałam zapytać zrobiłam badanie progesteronu dzisiaj po odstawieniu lutinusa nie mam zadnych leków, i poziom na dzień 15+5 tc 33.80 ng/ml. Czy nie jest za niski nie ma plamien czuje sie w porzadku:-)
Ja mam 30 I jeszcze biore jakies resztki ktore mi zostaly lekarz powiedzial ze nie mam badac juz wiecej progesteronu dopoki nie plamie I nie boli mnie brzuch jest ok wiec spoko

reklama
Do góry