reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 powodzenia na pierwszej wizycie, mocne kciuki za dobry plan działania ✊ ✊ ✊
@Kokoszka33 mocne ✊ ✊ ✊ za dobre wieści na badaniach prenatalnych

Dziewczynki umarł mi telefon :crazy::o a wraz z nim wiadomości o tym kiedy kogo wpisać w kalendarz ciężko mi będzie cofnąć się i na nowo prześledzić wiadomości na forum. Wybaczcie mi, napiszcie mi proszę kogo gdzie dopisać.

Jeśli dziś ktoś miał być wpisany w kalendarz przepraszam bardzo.

Pamiętajcie że trzymamy kciuki zawsze za wszystkie dziewczyny na forum, bez względu na to czy są wpisane czy nie w kalendarz.

PRZEPRASZAM :(:(:(:(

reklama
I to będzie strzał w 10 ! Wiem to ;)
Ja zrobiłam w czwartek badanie poziomu NK (obniżam metypred em) i cytokiny ;) jeżeli wszystko będzie okej też w lipcu wracamy po kropka ❤ ;)
oby to był strzał w dziesiątkę, aczkolwiek jest wiele niewiadomych co się stało że się nie udało... hmm dziś byłam oddać krew na homocysteine i zobaczę co tu wyjdzie, wyniki mają być prawdopodobnie w piątek bo to jest badanie wysyłkowe

@Liliana87 powodzenia na pierwszej wizycie, mocne kciuki za dobry plan działania [emoji110] [emoji110] [emoji110]
@Kokoszka33 mocne [emoji110] [emoji110] [emoji110] za dobre wieści na badaniach prenatalnych

Dziewczynki umarł mi telefon :crazy::o a wraz z nim wiadomości o tym kiedy kogo wpisać w kalendarz ciężko mi będzie cofnąć się i na nowo prześledzić wiadomości na forum. Wybaczcie mi, napiszcie mi proszę kogo gdzie dopisać.

Jeśli dziś ktoś miał być wpisany w kalendarz przepraszam bardzo.

Pamiętajcie że trzymamy kciuki zawsze za wszystkie dziewczyny na forum, bez względu na to czy są wpisane czy nie w kalendarz.

PRZEPRASZAM :(:(:(:(
Dziękuję bardzo;) wizyta na 16. Juz sie szykujemy bo ponad 3h jazdy. Narazie jestem spokojna, ale pozniej... :*

My z 5 komórek mamy zaplodniona tylko 1 ale za to bardzo ładna, książkową jak to powiedziała pani embriolog. Liczę na złoty strzał ;)
U nas wszytkie 3 blastki ale ta podana była z 5 doby 2bc chyba, a zamrożone z 6-7 doby 4bc obydwie, więc są też w miarę ładne, ale jak to lekarz mówił czasem z tych ostatnich najsłabszych są ciąże a z tych najlepszych nie, więc nie ma reguły. Wierzę w to że przynajmniej jeden kropek z nami zostanie po podaniu, a jak dwa to będzie wygrana w toto lotka :)

Kochane wczoraj mialam takie wrazenie napinania brzucha I pitem takie jakby plywanie czy to juz ruchy?Ciezko mi tak rozroznuc czy to jelita czy kruszynka , to bylo tak w dolnej czesci brzucha☺

Kochane wczoraj mialam takie wrazenie napinania brzucha I pitem takie jakby plywanie czy to juz ruchy?Ciezko mi tak rozroznuc czy to jelita czy kruszynka , to bylo tak w dolnej czesci brzucha☺
Ja mialam to samo motylki w brzuchu I takie babelkowanie wczoraj wieczorem wydaje mi sie ze to ruchy dziecka

reklama
Do góry