reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 powodzenia na pierwszej wizycie, mocne kciuki za dobry plan działania ✊ ✊ ✊
@Kokoszka33 mocne ✊ ✊ ✊ za dobre wieści na badaniach prenatalnych

Dziewczynki umarł mi telefon :crazy::o a wraz z nim wiadomości o tym kiedy kogo wpisać w kalendarz ciężko mi będzie cofnąć się i na nowo prześledzić wiadomości na forum. Wybaczcie mi, napiszcie mi proszę kogo gdzie dopisać.

Jeśli dziś ktoś miał być wpisany w kalendarz przepraszam bardzo.

Pamiętajcie że trzymamy kciuki zawsze za wszystkie dziewczyny na forum, bez względu na to czy są wpisane czy nie w kalendarz.

PRZEPRASZAM :(:(:(:(

reklama
I to będzie strzał w 10 ! Wiem to ;)
Ja zrobiłam w czwartek badanie poziomu NK (obniżam metypred em) i cytokiny ;) jeżeli wszystko będzie okej też w lipcu wracamy po kropka ❤ ;)
oby to był strzał w dziesiątkę, aczkolwiek jest wiele niewiadomych co się stało że się nie udało... hmm dziś byłam oddać krew na homocysteine i zobaczę co tu wyjdzie, wyniki mają być prawdopodobnie w piątek bo to jest badanie wysyłkowe

@Liliana87 powodzenia na pierwszej wizycie, mocne kciuki za dobry plan działania [emoji110] [emoji110] [emoji110]
@Kokoszka33 mocne [emoji110] [emoji110] [emoji110] za dobre wieści na badaniach prenatalnych

Dziewczynki umarł mi telefon :crazy::o a wraz z nim wiadomości o tym kiedy kogo wpisać w kalendarz ciężko mi będzie cofnąć się i na nowo prześledzić wiadomości na forum. Wybaczcie mi, napiszcie mi proszę kogo gdzie dopisać.

Jeśli dziś ktoś miał być wpisany w kalendarz przepraszam bardzo.

Pamiętajcie że trzymamy kciuki zawsze za wszystkie dziewczyny na forum, bez względu na to czy są wpisane czy nie w kalendarz.

PRZEPRASZAM :(:(:(:(
Dziękuję bardzo;) wizyta na 16. Juz sie szykujemy bo ponad 3h jazdy. Narazie jestem spokojna, ale pozniej... :*

My z 5 komórek mamy zaplodniona tylko 1 ale za to bardzo ładna, książkową jak to powiedziała pani embriolog. Liczę na złoty strzał ;)
U nas wszytkie 3 blastki ale ta podana była z 5 doby 2bc chyba, a zamrożone z 6-7 doby 4bc obydwie, więc są też w miarę ładne, ale jak to lekarz mówił czasem z tych ostatnich najsłabszych są ciąże a z tych najlepszych nie, więc nie ma reguły. Wierzę w to że przynajmniej jeden kropek z nami zostanie po podaniu, a jak dwa to będzie wygrana w toto lotka :)

Kochane wczoraj mialam takie wrazenie napinania brzucha I pitem takie jakby plywanie czy to juz ruchy?Ciezko mi tak rozroznuc czy to jelita czy kruszynka , to bylo tak w dolnej czesci brzucha☺

Kochane wczoraj mialam takie wrazenie napinania brzucha I pitem takie jakby plywanie czy to juz ruchy?Ciezko mi tak rozroznuc czy to jelita czy kruszynka , to bylo tak w dolnej czesci brzucha☺
Ja mialam to samo motylki w brzuchu I takie babelkowanie wczoraj wieczorem wydaje mi sie ze to ruchy dziecka

reklama
Do góry