Justyska13
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochana dobrze ze zrobilas ta prolaktyne. Ja nie wiem czemu lekarz takich rzeczy nie zaleca?!Zobacz załącznik 983279Dziewczyny to moje wyniki z dzis. Prolakryne wywalilo mi w kosmos za to tsh pieknie spadlo ale to ft4 jest na granicy.
Co sie bierze na Prolakryne by spadla? A i nie rozumie tych przeciwciał. @Dgd specjalistko od prolakryny, @ilmenau @Kurcia i pozostałe co myslicie o tym?
aNo kochana dobrze ze zrobilas ta prolaktyne. Ja nie wiem czemu lekarz takich rzeczy nie zaleca?!
Na prolaktyne z tego co wiem bromergon albo dostinex. Ft4 dobrze jak jest blisko gornej granicy.
Bromergon akurat mam w domu bo mezowi zostalo 13 tabletekNo kochana dobrze ze zrobilas ta prolaktyne. Ja nie wiem czemu lekarz takich rzeczy nie zaleca?!
Na prolaktyne z tego co wiem bromergon albo dostinex. Ft4 dobrze jak jest blisko gornej granicy.
Bromergon akurat mam w domu bo mezowi zostalo 13 tabletek
Trzeba walczyć dalej, trzymam za Ciebie kciukiKochana jestes boska , silna wiec dzialaj ja tez dzialam i w lipcu jesli bedzie owulacja to zamierzam tez podchodzic jeszcze raz ale mi dr nie kazal nic robic on uwaza ze ze mna wszystko jest ok i to byla wina zarodka.
Zobacz załącznik 983279Dziewczyny to moje wyniki z dzis. Prolakryne wywalilo mi w kosmos za to tsh pieknie spadlo ale to ft4 jest na granicy.
Co sie bierze na Prolakryne by spadla? A i nie rozumie tych przeciwciał. @Dgd specjalistko od prolakryny, @ilmenau @Kurcia i pozostałe co myslicie o tym?
Ja pamietam tez mialam wysoka prolaktyne jak chodzilam do zwyklej ginekolog zbijala mi ja bromocornem.A jak piszlismy do kliniki lekarz powiedzial odstawiamy ovarin, bromocorn bo taka prolaktyna jest nie taka wysoka..odstawilam od tamtej pory nie badalam, ciaza jest☺Ta prolaktyna jest bardzo wysoka. W którym dniu cyklu robiłaś badanie i o której? Miałaś jakiś wysiłek lub stresowa sytuacje dzień wcześniej?
We wtorek ide do endokrynologa. Musze spisac sobie wszystkie leki które bralam i w jakich dawkach by wiedzial czy któreś leki mogły wplynac na hormony i dlatego taki misz masz sie zrobil. Kiedys n ie mialam takiej prolaktyny ale zawszebgirna granica lub 25 najwiecej.A kiedy masz wizyte u endo? Wiem ze sie wybierasz... Ja za dużo w temacie nie wiem bo nie bralam ale chyba czytalam ze dostinex lepszy i tylko raz czy dwa w tygodniu sie bierze.
6 dzien cyklu. Wyslilku nie miałam ale poplakalam sobie wieczorkiem zalilam sie przyjaciółce. I jak sie uspokoilam to przypomnialam sobie o b prolaktynie. Tzn nie było to ryczenie itp tylko ta cala sytuacja spowodowała ze triche sobie poplakalam. To moze to przrz to? Tylko czy aby az tak podskoczyla? A badanie robilam o 7.20 ranoTa prolaktyna jest bardzo wysoka. W którym dniu cyklu robiłaś badanie i o której? Miałaś jakiś wysiłek lub stresowa sytuacje dzień wcześniej?