reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Brzmi jak dobry plan...[emoji6]
Robilabym i te subpopulacje limfocytow. Może akurat NK za wysokie?! Do badania trzeba byc zdrowym i w okreslonym dniu cyklu 18-22dc przy cyklach 28 dniowych.
Dzięki za podpowiedź, zrobię i to badanie, chociażby dla swojego spokoju, tym bardziej, że podchodzę jeszcze raz do transferu, a jak coś nie wyjdzie to jedziemy z mężem do Paśnika, a on i tak na pewno zleci to badanie ☺️

reklama
Dziewczyny ja w środę wyszłam po poronieniu ze szpitala. Fizycznie jest już ok no a psychicznie wiadomo...ale nie mam zamiaru się poddawać ;) Plan jest taki że dzięki Waszym wcześniejszym wskazówkom we wtorek idę zrobić badanie na trombofilie, a w planach mam jeszcze krzywa glukozową i insulinową, homocysteinę i prolaktynę. Mam niedoczynność tarczycy więc euthyrox biorę cały czas, ale zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze antyTpo chociaż robiłam ok roku temu i miałam w porządku, nie wiem czy to się może zmienić? Zastanawiam się jeszcze nad subpopulacją limfocytów...Czasu mam dużo bo do następnej próby musimy odczekać 3 miesiące. Ale dzięki forum mam ogromną nadzieję że i mnie się uda, no i przede wszystkim wiem co robić dalej, bo bezczynności bym nie zniosła :)
Kochana jestes boska , silna wiec dzialaj 8-) ja tez dzialam i w lipcu jesli bedzie owulacja to zamierzam tez podchodzic jeszcze raz ale mi dr nie kazal nic robic on uwaza ze ze mna wszystko jest ok i to byla wina zarodka.

Do góry