Forget-me-not...
Fanka BB :)
A jakie masz wyniki krzywej?Kiedyś robiłam krzywą (rok temu) i nikt się nią nie zainteresował a teraz sama postanowiłam się nią zająć i miałam iść do jakiegoś endokrynologa czy diabetologa to skonsultować, ale dziś byłam u Pani ginekolog jak tylko wspomniałam, że muszę iść sprawdzić krzywą i jak jej powiedziałam, że kiedyś mi wyszły niezbyt moim zdaniem wyniki (nie wzięłam wersji papierowej, a system diagnostyki dziś nie dzialal więc jej nie pokazałam) sama mi powiedziała, że da mi metformax, bo on cuda umie zdziałać przy zajściu w ciążę i w sumie na jakimś ostatnim konsylium zalecali żeby stosować nawet "profilaktycznie"(znaczy bez przesady, ale żeby się nie obawiać tylko dawać). Powiedziała tylko że mogę się po tym mieć biegunkę, ale żeby to przetrwać. Także póki co mam brać po jednej przez 90 dni.
Ale u mnie w mieście wojewódzkim nie mogę nigdzie kupić!!!!!
Mi lekarz przepisal siofor 500 3×1tab.
Odstawilam po 3tyg wlasnie przez akcje kibelkowe. Teraz zaczynam brac glucophage i mam nadzieje ze skutków ubocznych po tym nie będzie.
@anielka0612 paczuszka wczoraj w końcu doszła. Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje. Niech Ci bozia w dzieciach za to wynagrodzi. Niech cała czwóreczka ktora na Was czeka z Wami zostanie[emoji8]