reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak to jest z sexem a ciazy moj maz strasznie sie boi praktycznie nie serduszkowalismy od momentu zajscia w ciaze a ja za to ochote mam prawie codziennie :)
Mi w pierwszej ciazy w Novum dr kazala raczej inaczej sobie radzic :-) a moj dr prowadzący ciążę powiedział, żeby się nie karać:-) spokojnie ale można. Tak też robiliśmy:-)

[QUOTE/]Bardzo ładny wynik, starczy tyroksyny dla dzidzi :) Jak będzie dużo za dużo to Ci zmniejszą euthyrox, póki co jest git. Chodzi o to by niedoborów nie było, gorna norma.to stan pożądany :)
Jak się.czujesz?
@sssurykatka dziękuje za info czyli mam się nie denerwować?
Bo przed transferem miałam tsh 3,2 a ft4 w normie,lekarz kazał mi brać zamiast 50 eutyrox 62,5(półówke 125 ) tydzień po transferze tsh poszło do góry na 3,5 ft4 w normie i poszłam do endo i zwiększyła mi dawkę do 88 eutyrox.
W sobotę miałam tsh 2,2 czyli zleciało a ft4 jak pisałam podwyższone.

Czyli sobie tak myśli i pytanie czy dobrze,ze skoro ft4 bedzie rosło i beda mi zmniejszac dawkę to czy nie za dużo jej w takim razie biore?

Jak się czuje?Trochę jak na okres ;)Czasem zakłuje,czasem jakiś lekki skurcz ale bez ekscesów ;)
A u Was jak tam ?:)
[/QUOTE]
A jak Kochana ruchy jusz czujesz?

Dziewczyny ja sie znowu nakrecam z brzuchem ze 15 tc a prawie nic nie widac , I czy to normalne?Waga normalnie idzie w gore nie spadam z wagi☺

reklama
Do góry