Elessi
Fanka BB :)
Mozna tylko jesli bierzesz luteine to mozesz miec problem z suchosciaWczoraj bylam na wizycie I zapomnialam zapytac zwrazenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna tylko jesli bierzesz luteine to mozesz miec problem z suchosciaWczoraj bylam na wizycie I zapomnialam zapytac zwrazenia
Jeszcze biore no I to dla niego problem rowniez ta luteinaMozna tylko jesli bierzesz luteine to mozesz miec problem z suchoscia
Ja od dzisiaj a jest 15+2 mam nie brac luteiny zostaja witaminy, myslicie ze to nie za wczesnie?Bede sie obserwowala az do wizyty..Jeszcze biore no I to dla niego problem rowniez ta luteina
Mi w pierwszej ciazy w Novum dr kazala raczej inaczej sobie radzic :-) a moj dr prowadzący ciążę powiedział, żeby się nie karać:-) spokojnie ale można. Tak też robiliśmy:-)Dziewczyny mam pytanie jak to jest z sexem a ciazy moj maz strasznie sie boi praktycznie nie serduszkowalismy od momentu zajscia w ciaze a ja za to ochote mam prawie codziennie
Bardzo chciałabym usłyszeć ale moze byc jeszcze za wcześnie. :-( ale dziękuję:-*@Konstancja27 życzymy pięknych widoków i dźwięku serduszka
@Kurcia mocne kciuki za przelot do bazy, niech ten transfer będzie tym szczęśliwym
@sssurykatka dziękuje za info czyli mam się nie denerwować?[QUOTE/]Bardzo ładny wynik, starczy tyroksyny dla dzidzi Jak będzie dużo za dużo to Ci zmniejszą euthyrox, póki co jest git. Chodzi o to by niedoborów nie było, gorna norma.to stan pożądany
Jak się.czujesz?
Juz po@Kurcia Maluszek juz z Tobą? Odpoczywacie? Trzymam mocno kciuki ja jutro takze lącze sie z Toba myslami
Ty szczuplutka jestes dlatego nie widac jeszcze ja juz mialam duzy brzuch w czasie stymulacji I tak juz zostal no moze ciut uroslDziewczyny ja sie znowu nakrecam z brzuchem ze 15 tc a prawie nic nie widac , I czy to normalne?Waga normalnie idzie w gore nie spadam z wagi☺