Justyska13
Fanka BB :)
@anielka0612 powiedz mi cos wiecej o tych modulatorach homocysteiny.Mi lekarka zaleciła albo ze Swansona albo Solgara. Biorę ten pierwszy i wyniki sa ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@anielka0612 powiedz mi cos wiecej o tych modulatorach homocysteiny.Mi lekarka zaleciła albo ze Swansona albo Solgara. Biorę ten pierwszy i wyniki sa ok
Tak właśnie to. Dr powiedział że za nisko a drugie za wysoko. Ale nie wiem czy na poprawę jest coś magicznego nie zapytałam.Nowe nadzieje taka wizyta daje...[emoji4]
Ten test z policzka to pakiet na trombofilie z testdna. Prawie każdemu cos w tym pakiecie wychodzi, ale i na to sa leki...
Ciekawa jestem co tam w tym tescie CBA źle wyszlo... moze ta IL10 za nisko?
A Ty masz jeszcze jakieś zarodeczki?
3 procedury czyli 3 stymulacji?Tak właśnie to. Dr powiedział że za nisko a drugie za wysoko. Ale nie wiem czy na poprawę jest coś magicznego nie zapytałam.
To chociaż mnie pocieszylas, że wynik zły nie oznacza katastrofe
Mamy jedną blastke i wierzę w nią ❤to nasza ostatnia nadzieja.
3 procedury nie chce hehe
To bede mocno trzymala kciuki żeby ta ostatnia z Tobą juz została[emoji4]Tak właśnie to. Dr powiedział że za nisko a drugie za wysoko. Ale nie wiem czy na poprawę jest coś magicznego nie zapytałam.
To chociaż mnie pocieszylas, że wynik zły nie oznacza katastrofe
Mamy jedną blastke i wierzę w nią [emoji3590]to nasza ostatnia nadzieja.
3 procedury nie chce hehe
Kiedyś robiłam krzywą (rok temu) i nikt się nią nie zainteresował a teraz sama postanowiłam się nią zająć i miałam iść do jakiegoś endokrynologa czy diabetologa to skonsultować, ale dziś byłam u Pani ginekolog jak tylko wspomniałam, że muszę iść sprawdzić krzywą i jak jej powiedziałam, że kiedyś mi wyszły niezbyt moim zdaniem wyniki (nie wzięłam wersji papierowej, a system diagnostyki dziś nie dzialal więc jej nie pokazałam) sama mi powiedziała, że da mi metformax, bo on cuda umie zdziałać przy zajściu w ciążę i w sumie na jakimś ostatnim konsylium zalecali żeby stosować nawet "profilaktycznie"(znaczy bez przesady, ale żeby się nie obawiać tylko dawać). Powiedziała tylko że mogę się po tym mieć biegunkę, ale żeby to przetrwać. Także póki co mam brać po jednej przez 90 dni.
Ale u mnie w mieście wojewódzkim nie mogę nigdzie kupić!!!!!
Nowe nadzieje taka wizyta daje...[emoji4]
Ten test z policzka to pakiet na trombofilie z testdna. Prawie każdemu cos w tym pakiecie wychodzi, ale i na to sa leki...
Ciekawa jestem co tam w tym tescie CBA źle wyszlo... moze ta IL10 za nisko?
A Ty masz jeszcze jakieś zarodeczki?
Co to test CBA ?
Badanie immunologiczne. Ocena cytokin i wspolczynnika th1/th2