reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Boze nawet nie mam jak plakac. W mieszkaniu juz goscie przrd weselem a ja nawet nie umie z nimi rozmawiac. Z mezem chwile rozmawialam i zalamalam sie totalnie. Nasze mrozaczki sa nasza ostatnia szamsa i mowie tu serio. Maz jak sie uprze tak bedzie. A adopcja zupelnie u niego nie wchodzi w gre. Boze nie wiem jak to będzie!
W pieewszej kolejnosci misze znalezc jakoegos endokrynologa który bedzoe umial polaczyc problemy tarczycy, brak zagniezdzenia itp. Ktory bedzoe wiecej wiedzial o ivf niz ten teraźniejszy. Nie wim musze z lekarzem pogadac ze musimy dac z siebie teraz wszystko.
Sorry dziewczuny ale ja patrze na to realnie i w sobote nie spodziewam sie cudu. Juz nie raz naturalnie mialam taka bete.

reklama
Hej dziewczyny wróciłam do gry. Co do bety właśnie u mnie tak się rozkręca powoli , wszędzie czytam że przy blastce powinna już być naorawde wysoka a u m ie tymczasem wygląda to tak:
8dpt 3,65
10dpt 36,28
14dpt 258,74
17dpt 974,35

Plamienie miałam 7dpt pRzez 3dni. Wiem że różnie może się to skończyć.

Hej dziewczyny wróciłam do gry. Co do bety właśnie u mnie tak się rozkręca powoli , wszędzie czytam że przy blastce powinna już być naorawde wysoka a u m ie tymczasem wygląda to tak:
8dpt 3,65
10dpt 36,28
14dpt 258,74
17dpt 974,35

O matko a ja dzis 6 dpt wczesnej blastki i beta 1,27. To zrobilas mi nadzieje

O matko a ja dzis 6 dpt wczesnej blastki i beta 1,27. To zrobilas mi nadzieje
Ostatnio gdy się udało to w 7dpt była Ju beta 32 więc jest teraz różnica i szczerze skreslilam już ten transfer, chciałam po dwóch dniach potwierdzić tylko porażkę a tu masz..
Boję się tylko kolejnej straty... Co dla zajęcia sobie głowy cYms innym właśnie zmieniam pracę od poniedzialku, stwierdziłam że co ma być to będzie
[emoji846]

A jaki
8dpt 3,65
10dpt 36,28
14dpt 258,74
17dpt 974,35

mIalas estradiol i progesteron?

Ostatnio gdy się udało to w 7dpt była Ju beta 32 więc jest teraz różnica i szczerze skreslilam już ten transfer, chciałam po dwóch dniach potwierdzić tylko porażkę a tu masz..
Boję się tylko kolejnej straty... Co dla zajęcia sobie głowy cYms innym właśnie zmieniam pracę od poniedzialku, stwierdziłam że co ma być to będzie
[emoji846]
Kurcze a lekarz co na to?

8dpt 3,65
10dpt 36,28
14dpt 258,74
17dpt 974,35

dla mnie Twoja beta jest całkiem dobra-przyrosty super także nie stresuj Kropka Mamusia!!!

reklama
Do góry