reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć, jakiś czas temu byłam tu z Wami, a potem... ehh. Życie. Mam pytanie do mam, które miały cc. Kiedy najwcześniej lekarz może się podjąć kolejnego transferu? Wiem, że niby trzeba odczekać dwa lata, ale kurcze no - do odebrania mamy trzy zarodki, a lata nam obojgu lecą... od porodu minęło 9 miesiecy.
Hey, mi lekarz kazal czekac 18 miesiecy

reklama
Hey, w 6 dpt powinna byc 2 cyfrowa, jest jednak sporo przypadkow ze byla jednocyfrowa I byla zdrowa ciaza. Ja jestem jednym z nich.. beta 9 w 6dpt I wszystko bylo w jak najlepszym porzadku
@justynka13 Jest Nadal szansa ze sie udalo
zobaczymy w sobote jak będzie. Ale jakas iskierka się soe tli jeszcze, aczkolwiek naturalnie przy staraniach nie raz mialam taka bete i tylko okres się spoznial 2-3 dni. No zobaczymy...

Boże zeby ten moj maz myslal inaczej, a on w takich sytuacjach slabo sie zachowuje i ma tylko jeden tor myslenia. On nie ma az takoego parcia ma dziecko jak ja i to mnie martwi, bo jestem ograniczona. Ale coz takiego go kocham.

Faceci myślą trochę inaczej, potrzebują więcej czasu, żeby dojrzeć do pewnych decyzji. Zobaczysz za jakiś czas, pewnie zmieni zdanie. Mój wszystkie badania robił nie dlatego, że sam uważał że powinien tylko dlatego że ja tego chciałam (czyt. dla świętego spokoju)

Ja kolejna ciaze zaczelam powaznie planowac dopiero po... ponad 5 latach :D Spokojnie mam kolezanki ktore niecaly rok po cc w nowej ciazy byly ale naturalnej, lekarz profilaktycznie karze odczekac 18 miesiecy

No właśnie, naturalnej. Mamy trójkę.dzieci do odebrania i jeśli miałabym się do tych zaleceń stosować, to ostatnie z dzieci urodziłabym po 40. Ale obawiam się, że teraz chyba lekarz śmiechem by mnie zabił... bo ciążę mieliśmy mnogą :) no ale chciałabym wcześniej.

No wla

Faceci myślą trochę inaczej, potrzebują więcej czasu, żeby dojrzeć do pewnych decyzji. Zobaczysz za jakiś czas, pewnie zmieni zdanie. Mój wszystkie badania robił nie dlatego, że sam uważał że powinien tylko dlatego że ja tego chciałam (czyt. dla świętego spokoju)
Oj to moj mega uparty jest. Jak cos postanowi tak jest. Oczywiście twierdzi ze nie pamięta jak mowil o ostatniej szansie jak ivf noe wyjdzie, specjalnie ciagnelam go wtedy za język by powiedzoal sam co musli i powiedzial ze chodzi o adopcje, a teraz zaprzecza. Byc moze potrzebuje czasu. Moj maz to taki troche egoista noe zawsze mysli całościowo. Ale wiem jedno ze ja z nie mowieniem rodzinie ktora wiecznie pyta o dziecko juz dlugo nie wytrzymam, dzis musiałam dusić lzy przed rodzicami i siostra a nie bylo to latwe. Oj cos czuje ze jak a wkoncu powiem przez co przechodzimy to bede wielkim wulkanem emocji.

reklama
Do góry