reklama
Odebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.
Ty mialas Ovitrell?
Jesli nie to beta super jak na 4dpt ;-)
Teraz za przyrost
Marzycielka7
Fanka BB :)
U mnie bez zmian dopadł mnie solidny dół. Nie mam siły ani ochoty na nic, bo nie wiem jak. Coś się dzieje ze mną niedobrego, niby nogi mi puchną, czuję ucisk w klatce piersiowej, a to wszystko chyba stres i moje samozadreczanie się. Dodatkowo od wczoraj widzę śluz zabarwiony na brunatno, co mnie dobiło, że znowu w tym cyklu coś się dzieje i nawet do owulacji poprawienie nie dojdzie. Odpadam, sama ze sobą. Zapomniałam dziś o umówionym spotkaniu w pracy!!!!!
Justyska wiesz mam wrażenie, że Tobie się uda, że u Was czynnik męski i skoro jest już blastka to już pójdzie tylko dobrze! Trzymam mocno kciuki, żeby tak było
Ojjj chyba doskonale Cie rozumiem ...
Wczoraj miałam takiego dola ze zaczęłam płakać
To chyba wszystko z bezsilności i lęku przed tum czy kiedykolwiek zostanę mama
WidZe tez jak mój mąż cierpi
Wspieramy się , jesteśmy razem ale strach czasem wygrywa
Ale musimy być silne , musimy szukać przyczyny i walczyć dalej [emoji173]️
Miałam , dlatego się nie cieszę. Lekarz powiedział że w sobotę może spaść beta i że to nic niepokojącegoTy mialas Ovitrell?
Jesli nie to beta super jak na 4dpt ;-)
Teraz za przyrost
Elessi
Hej kochana a kiedy zaczynacie kolejna stymulację? Jaki macie plan? Ja byłam dzisiaj na usg i jest pęcherzyk 15mm wiec jest szansa ze mogłabym podejść do crio w przyszłym tyg i tak sie wlasnie zastanawiam.Ojjj chyba doskonale Cie rozumiem ...
Wczoraj miałam takiego dola ze zaczęłam płakać
To chyba wszystko z bezsilności i lęku przed tum czy kiedykolwiek zostanę mama
WidZe tez jak mój mąż cierpi
Wspieramy się , jesteśmy razem ale strach czasem wygrywa
Ale musimy być silne , musimy szukać przyczyny i walczyć dalej [emoji173]️
Elessi
Trzeba myslec pozytywnieMiałam , dlatego się nie cieszę. Lekarz powiedział że w sobotę może spaść beta i że to nic niepokojącego
Justyska13
Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0Odebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.
Myśl pozytywnie, to podstawa!Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0
reklama
Kochana będzie dobrze, i wszystkie w lutym będziemy rodzić, albo styczniuOo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0
Podziel się: