reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mocne kciuki!

Justyś ja też trzymam kciuki za walczące blastusie i pięknie rozwijającego się kropka!
Kochana trzymaj trzymaj. Dzis coś mnie krzyże bola i tak jakie jakos dzowne uczucie w srodku mam jakbym miala bardzo wilgotno ;-) i lekko mnie przez chwile popolewal brzuch, miejmy nadzieje ze to dobry znak

reklama
Kochana ja wlasnie tez sie zastanawiam czy robic tak jak ty ale boje. Czy jest taka m możliwość ze przy 5 dniowej blastce w 6 dpt beta jeszcze nie wyjdzie a poznij wyjdzie?
Nie wiem szczerze mówiąc. Mnie kazano robić w 6 dpt przy dwóch transferach. W pierwszym beta była większa jak teraz, ale wynik i tak dwucyfrowy.

Hej, dziewczyny jestem dziś 3dpt dziś od rana mam klucia ale nie w brzuchu tylko czuje to w macicy wzięłam nospe ale na to nie pomaga więc nie są to chyba bóle skurczowe, czy ktoś tak miał?

reklama
Hej, dziewczyny jestem dziś 3dpt dziś od rana mam klucia ale nie w brzuchu tylko czuje to w macicy wzięłam nospe ale na to nie pomaga więc nie są to chyba bóle skurczowe, czy ktoś tak miał?
Tak kłucie, bule okresowe towarzyszyły mi w udanym transferze jak i w nieudanym.Kazda z nas wsluchuje się w swoje ciało ,wiadomo jest to trudne ale dopiero badanie z krwi po tych kilku dniach meczarni nam powie prawde.Powodzenia!!

Do góry