Kokoszka33
Aktywna w BB
Tak, wcześniej oczywiście dokładnie mylam dłońI już odrazu po transferze też palcem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wcześniej oczywiście dokładnie mylam dłońI już odrazu po transferze też palcem?
Oczywiście że można palcemDziewczyny przyjmę, że nie ma głupich pytań i zapytam , Czy luteina aplikowana za pomocą tego patyczka ma lepsze działanie niż luteina aplikowana palcem?? 3 razy dziennie aplikuje luteine za pomocą patyczka i za każdym razem zamieram bojąc się, że na patyczku zobaczę krew, która zwiastuje okres. Po ostatnim transferze tak mialam :-( i jesli byście mi napisały, że można i palcem to wtedy dłużej mam nadzieję A jak Wy aplikujecie? Pozdrawiam.
Ale wtedy chyba płyciej wchodzi nie?Oczywiście że można palcem
Wydaje mi się że raczej to nie ma większego znaczenia, ja zawsze aplikowalam palcem i progesteron miałam w granicach 200Ale wtedy chyba płyciej wchodzi nie?
Ja aplukuję cały czas palcem!Dziewczyny przyjmę, że nie ma głupich pytań i zapytam , Czy luteina aplikowana za pomocą tego patyczka ma lepsze działanie niż luteina aplikowana palcem?? 3 razy dziennie aplikuje luteine za pomocą patyczka i za każdym razem zamieram bojąc się, że na patyczku zobaczę krew, która zwiastuje okres. Po ostatnim transferze tak mialam :-( i jesli byście mi napisały, że można i palcem to wtedy dłużej mam nadzieję A jak Wy aplikujecie? Pozdrawiam.
Ja miałam tak 4 dni spokoju i wróciło znowu ale przynajmniej zaczynam coś normalnie jeść:-)Bądźmy dobrej myśli, że Nam to minie szybko:-)Ja miałam tylko z rana i różnie z tym bywa, od dwóch dni mam jak na razie spokój. Tfu tfu [emoji4]
Jak sie czujesz kochana? Mąż przestał denerwować?@annemarie lub @ilmenau ktoras z was udostępniala czas implantacji zarodka w dniach po transferze. Jak mozecie wrzuccie jeszcze taz bede wdzięczna :-*
Witaj. Uswiadomil sobie ze nie do konca mamy juz wplyw na to co się stanie, aczkolwiek z tylu glowy sa musli co mogloby kropkowi zaszkodzic ale powiedzialam mu ze tak na prawde nawet to ze od transferu boli mnie gardlo wiec jakas infekcja jest moze bardziej na niego wplynac niz jakis lakier do wlosow itp.Jak sie czujesz kochana? Mąż przestał denerwować? Zobacz załącznik 977864Zobacz załącznik 977866