Śliwka12345
Fanka BB :)
A z embro glue?A mi sami zaproponowali immunologie, więc jeden +.
Transfer kosztuje 1600 zł, bynajmniej w Gdyni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z embro glue?A mi sami zaproponowali immunologie, więc jeden +.
Transfer kosztuje 1600 zł, bynajmniej w Gdyni
Niee, to musisz doliczyć 300 złA z embro glue?
A ile wizyt przed transferem? I dodatkowo płatne?Niee, to musisz doliczyć 300 zł
Jedna wizyta płatna przed transferem, bynajmniej ja miałam tak na sztucznym cykluA ile wizyt przed transferem? I dodatkowo płatne?
Dziewczyny przyjmę, że nie ma głupich pytań i zapytam , Czy luteina aplikowana za pomocą tego patyczka ma lepsze działanie niż luteina aplikowana palcem?? 3 razy dziennie aplikuje luteine za pomocą patyczka i za każdym razem zamieram bojąc się, że na patyczku zobaczę krew, która zwiastuje okres. Po ostatnim transferze tak mialam :-( i jesli byście mi napisały, że można i palcem to wtedy dłużej mam nadzieję A jak Wy aplikujecie? Pozdrawiam.
Ja aplikuje patyczkiem, bardzo rzadko palcem. Delikatne ślady krwi miałam po punkcji, teraz nie ma w ogole, ale jestem też dopiero pierwszy dptDziewczyny przyjmę, że nie ma głupich pytań i zapytam , Czy luteina aplikowana za pomocą tego patyczka ma lepsze działanie niż luteina aplikowana palcem?? 3 razy dziennie aplikuje luteine za pomocą patyczka i za każdym razem zamieram bojąc się, że na patyczku zobaczę krew, która zwiastuje okres. Po ostatnim transferze tak mialam :-( i jesli byście mi napisały, że można i palcem to wtedy dłużej mam nadzieję A jak Wy aplikujecie? Pozdrawiam.
Ja miałam tylko z rana i różnie z tym bywa, od dwóch dni mam jak na razie spokój. Tfu tfu [emoji4]Vinszka a jak z wymiotami ustapily?Mnie jeszcze z rana mecza niestety a wczoraj to nawet wieczorem mnie zwymiotowaloPonad 13 toby nie trwaly do konca
5 miesięcy aplikowałam palcem, zero podrażnień dzięki temu.Dziewczyny przyjmę, że nie ma głupich pytań i zapytam , Czy luteina aplikowana za pomocą tego patyczka ma lepsze działanie niż luteina aplikowana palcem?? 3 razy dziennie aplikuje luteine za pomocą patyczka i za każdym razem zamieram bojąc się, że na patyczku zobaczę krew, która zwiastuje okres. Po ostatnim transferze tak mialam :-( i jesli byście mi napisały, że można i palcem to wtedy dłużej mam nadzieję A jak Wy aplikujecie? Pozdrawiam.
I już odrazu po transferze też palcem?5 miesięcy aplikowałam palcem, zero podrażnień dzięki temu.