Nie mamy mrozaczkow... Mamy dziure w budzecie i z tyl glowy skad na to znowu wziasc kase... Zeby to bylo Nam ulatwione wszystkim starajacym sie to duzo a tak to czlowiek jeszcze zachodzi w glowe ze od poczatku trzeba zaczac... Martwi mnie to ze to byly dwa mrozaczki i ze ani jeden nie dal rade i siedzi mi w glowie o co chodzi co jeszcze przebadac. Tobie pamietam ze ruszyla sie beta?? Czy pomylilam wiem ze mialas ich kilka ale ja mam slaba pamiec wstyd...Zaczelo sie po 3-4 godzinach. Największa "fala" byla gdzies po 6-8. No i potem juz duuuze duze krwawienie. Ale uspokajalo sie z dnia na dzien. Pierwszego dnia tylko podklady porodowe mnie ratowaly. A i tak niestety jak chlusnelo to przemakaly. Kochana wiem co czujesz. Wiem dokladnie. Bylam tam. I wiem ze to co teraz napisze nie ukoi Twego bolu i nie pomoze w rozpaczy. Ale kiedy mi dziewczyny to pisaly jak bylam na Twoim miejscu to mialam ochote je wystrzelac.
Ale to dopiero drugi transfer.
Jezeli macie przebadane podstawy, do tego trombofilie i krzepliwosci i jak sama mowisz immunologie i histero to mozna na razie zakladac ze to kwestia zarodka. Tylko 1/3 jest poprawna pod wzgledem genetycznym niestety.
Masz komfort psychiczny w postaci mrozakow. To duzo duzo daje.
reklama
Elessi
Fanka BB :)
Tak wiem dawne oznaczenie to 4AB ale u mnie byla blastka 5dniowa a u niej transfer byl szybciutko nie czekali do blastki dlatego jej zarodek jest opisany inaczejLitery odpowiadaja cyfrom, tylko musisz w internecie wyszukac ja tak szukalam
Ruda08
Ja miałam wysoki estradiol bo ponad 8000 i musiałam dużo pić, żeby nie dostać hiperki. Nie wiem czym się objawia bo jej nie dostałamA jak to się objawia? Mowili ze jakniki bede czuc bo leki jeszcze krążą w organizmie.
Teraz i tak pewnie czujesz wszystko na dole. To normalne, widziałaś jaką długą igłą to pobierają ? Ma chyba z 30 cm, nie ma się co dziwić, że wszystko boli. Ale jak pijesz dużo to wypłukujesz resztki leków
Ja po transferze chodzilam.do pracy 12 godzin na nogach dzwiganie zgrzewek wody pudla z kanapkami I sie udaloNie ma na to reguly tak.mi sie wydaje.Kobietki w poniedziałek miałam transfer. We wtorek mąż był do 21 w pracy (musiał zostać bo coś się stało z jego kolegą, zawsze pracuje do 17) A córka tego dnia była taka maruda, cały czas rączki i rączki mimo, że już biega (ma prawie 15 miesięcy). Dziś byłam w Biedronce na zakupach bo jutro mam urodziny więc spodziewam się gości, niby nic ciężkiego nie Było ale same wiecie..no nie uważałam na siebie w ciągu tych dni. :-( I tu moje pytanie- czy jest tu mamusia, która też nie odpoczywala po transferze i mimo to się udało?? Kaszlu mnie myśli, że przez to może się nie udać:-(
Marzycielka7
Ja mialam blastki wiec Moje oznaczenia sa inne ja mialam blastke chyba 4.1.2
Aaaa no tak ... choć myślałam ze ten wypis jakiś obszerny będzie a tu w sumie 2 kartki i to niecałe [emoji4]
U mnie myślę że ok 16 powinny być ale tak jak piszesz to jest wieczność
Również trzymam
Ruda08
Biore folian u modulator homocysteiny z solgara po około miesiącu spadła z 9,6 na 5,6.To samo mam i co bierzesz zeby to zmniejszyc???
Komórki obniżam metypred em. Za około 3 tygodnie lecę je zbadać
Załączniki
To naprawde dobry wynik.Biore folian u modulator homocysteiny z solgara po około miesiącu spadła z 9,6 na 5,6.
Komórki obniżam metypred em. Za około 3 tygodnie lecę je zbadać
reklama
Aaah kochana to przepraszam cos pomylilam no kiedy nie ma mrozakow to boli 2 razy bardziej.Nie mamy mrozaczkow... Mamy dziure w budzecie i z tyl glowy skad na to znowu wziasc kase... Zeby to bylo Nam ulatwione wszystkim starajacym sie to duzo a tak to czlowiek jeszcze zachodzi w glowe ze od poczatku trzeba zaczac... Martwi mnie to ze to byly dwa mrozaczki i ze ani jeden nie dal rade i siedzi mi w glowie o co chodzi co jeszcze przebadac. Tobie pamietam ze ruszyla sie beta?? Czy pomylilam wiem ze mialas ich kilka ale ja mam slaba pamiec wstyd...
Przykro mi...
Ja mialam na razie 5 transferow. Przy czwartym beta zaskoczyla ale bylo puste jajo.
Podziel się: